Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Βιασμός 13χρονης στην Πτολεμαϊδα! Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 20χρονου Αλβανού βιαστή!

Το περιστατικό έγινε το βράδυ που πέρασε σε τοπική κοινότητα του δήμου Εορδαίας λίγα χιλιόμετρα απόσταση από την Πτολεμαΐδα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 μέρες όταν από μια αθώα συνάντηση μέσω των social media (facebook) o 20χρονος (αλβανός υπήκοος) γνωρίστηκε με την 13χρονη μαθήτρια. 

Η γνωριμία (για το νεαρό) έδειχνε επίμονη και βιαστική και μόλις χθες βράδυ κατάφερε να συναντήσει και από κοντά τη μικρή.

Η συνάντηση έγινε στη αυλή του σχολείου του γυμνασίου και σε αυτή (όπως κανονίστηκε από πριν) πήραν μέρος ένας ομοεθνής φίλος του και μια φίλη της 13χρονης. Όπως καταγγέλθηκε (από τους γονείς) ο βιασμός πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου το ίδιο βράδυ και από εκείνη τη στιγμή για την αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός προκειμένου να βρεθεί ο 20χρονος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο άλλο «ζευγάρι» δεν έγινε το παραμικρό και ο φερόμενος ως βιαστής πήγε την 13χρονη μέχρι το σπίτι της πριν εξαφανιστεί.

Η αστυνομία κάνει από νωρίς το πρωί «φύλλο και φτερό» όλη την περιοχή καθώς και κάθε πιθανόν σημείο που μπορεί να κρύβεται ο 20χρονος ενώ έχει ειδοποιηθεί και ο συνοριακός σταθμός της Κρυσταλλοπηγής καθώς εκφράζεται ο φόβος ότι ο δράστης θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία. Για την πληρότητα του ρεπορτάζ θα πρέπει να πούμε ότι την μικρή εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος και επιβεβαίωσε την σεξουαλική πράξη.

Ο 20χρονος είναι γνωστός καθώς η αστυνομία έχει το διαβατήριο του και φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.  Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού εργάζονταν,  τον τελευταίο καιρό, ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα σε άλλο οικισμό του δήμου Εορδαίας και στην συνάντηση με την 13χρονη πήγε πεζός χωρίς να είναι γνωστό αν υπήρξε κάποιο μεταφορικό μέσω με το οποίο διέφυγε τελικά (καθώς τα δύο χωριά απέχουν πολύ μεταξύ τους).
 kozanilife.