Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Εστία ανομίας το κέντρο των Αθηνών: Διακινητές πωλούν ακόμα και κλεμμένες ταυτότητες σε λαθρομετανάστες!


Εστία ανομίας το κέντρο των Αθηνών: Διακινητές πωλούν ακόμα και κλεμμένες ταυτότητες σε λαθρομετανάστες!Το ότι η οδός Αχαρνών έχει μετατραπεί εδώ και πολλά έτη σε εστία εγκληματικότητας και παραβατικότητας είναι γνωστό.  

Αλλοδαποί κακοποιοί, σωματέμποροι, προαγωγοί, εκβιαστές, έμποροι ναρκωτικών λυμαίνονται εδώ και αρκετά έτη το κέντρο των Αθηνών. Εσχάτως όμως ενέσκηψε και διογκώθηκε μια άλλη μάστιγα του παρεμπορίου, αυτό της πωλήσεως κλεμμένων ταυτοτήτων σε λαθρομετανάστες!

Σε ρεπορτάζ του «Slate», περιγράφεται όλη η διαδικασία και οι παράμετροι με εξαιρετική ακρίβεια. Η πώληση κλεμμένων ταυτοτήτων από τους λαθροδιακινητές έχει ως στόχο την ευκολότερη διακίνηση των ενδιαφερομένων λαθρομεταναστών, ειδικώς για τη μετάβασή τους σε ευρωπαϊκές χώρες.

Εν ολίγοις αντί το κράτος να εφαρμόσει το νόμο, να θωρακίσει χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας και να προασπίσει τη δημόσια τάξη, γίνεται συνεργός στην διακίνηση ανθρώπων, νομιμοποιώντας επί της ουσίας τους λαθροδιακινητές επιτήδειους οι οποίοι και προμηθεύουν σε λαθρομετανάστες κλεμμένες ταυτότητες με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Σύμφωνα δε με μαρτυρίες των ίδιων των λαθρομεταναστών η διαδικασία εκτός της αφερεγγυότητας ενέχει σοβαρούς κινδύνους.

Για να καταστεί κατανοητή δηλαδή ακόμη και στους πλέον δύσπιστους η πολιτική ανυποληψία και ο άκρατος αμοραλισμός των εκπροσώπων των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, στους ανθρώπους στους οποίους οι ίδιοι συστήνονται ως… αυτόκλητοι υπερασπιστές και αλληλέγγυοι θεωρώντας τους πρόσφυγες αναξιοπαθούντες κτλ, τους αφήνουν στην πραγματικότητα στο έλεος της τύχης και των διακινητών, οι οποίοι πλουτίζουν από αυτή τη διαδικασία και η διαδικασία αυτή φυσικά δεν εγγυάται τίποτε για την ασφάλεια του ενδιαφερομένου. Αυτός είναι εν ολίγοις ο ανθρωπισμός «των αντιρατσιστών».

Διαπιστώνουμε λοιπόν την τεράστια ευθύνη που φέρει για αυτήν την κατάπτυστη κατάσταση το ετερογενές συριζαϊικο μόρφωμα το οποίο κανονικοποιεί και συντηρεί ένα καθεστώς μαύρης αγοράς, εγκληματικότητας και ανομίας, μετατρέποντας τις γειτονιές μας σε άντρα ανεξάλειπτης παραβατικότητας.
Γιώργος Σ.