Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ της αριστεράς στους κατοίκους της Μυτιλήνης επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν την πλατεία τους απο τους λαθρομετανάστες που έχουν καταστρέψει το νησί! ΒΙΝΤΕΟ


Η πλατεία Σαπφούς είναι κατειλημμένη εδώ και μέρες από ορδές λαθρομεταναστών που δεν διστάζουν να απλώσουν τα χαλάκια τους και να προσευχηθούν στον Αλλάχ μπροστά στους αποσβολωμένους κατοίκους.


Χθες λοιπόν στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας.

Παραδίπλα ήταν μαζεμένοι οι καταληψίες λαθρομετανάστες μαζί με παρακρατικούς αναρχοκομουνιστές και αλληλέγγυους των ΜΚΟ όπου χλεύαζαν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Οι συγκεντρωμένοι κατά την παρουσία τους στον χώρο ζήτησαν το αυτονόητο από τις αστυνομικές δυνάμεις, δηλαδή να αποχωρήσουν οι λαθρομετανάστες από την συγκεκριμένη πλατεία και να δοθεί πίσω στους κατοίκους, όμως δέχθηκαν την επίθεση των ΜΑΤ της αριστεράς με ξύλο, χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Την ίδια ώρα, στην Μόρια ξέσπασαν σοβαρότατα επεισόδια, αφού λαθρομετανάστες και «αλληλέγγυοι» - παρακρατικοί που είχαν ξεμείνει πάνω προσπάθησαν να κατέβουν εσπευσμένα στην κατάληψη της πλατείας Σαπφούς για να ενισχύσουν το μέτωπο ενάντια στους κατοίκους του νησιού.

Εν τέλει, υπό την πίεση των κατοίκων, οι αστυνομικές δυνάμεις αποφάσισαν να τερματίσουν την κατάληψη του χώρου, μεταφέροντας εσπευσμένα τους λαθρομετανάστες στους παρακείμενους «χώρους φιλοξενίας».