Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Άγριο ξύλο μεταξύ πακιστανών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: 40 λοστάρια μάζεψε η Αστυνομία

Σε Ισλαμαμπάντ μετέτρεψαν την πλατεία Αριστοτέλους για ακόμη μια φορά συμμορίες πακιστανών συνεπλάκησαν με λοστάρια για τον έλεγχο της περιοχής.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, δύο ομάδες Πακιστανών, που δραστηριοποιούνται στην πώληση λαθραίων τσιγάρων, συνεπλάκησαν στην αγορά Βλάλη για το ποιος θα ελέγχει το συγκεκριμένο σημείο πώλησης. Πρωταγωνιστές του συμβάντος χτυπήθηκαν μεταξύ τους αλύπητα, ενώ αρκετοί από αυτούς κρατούσαν λοστάρια.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας Ζ και κατάφεραν να προσαγάγουν 7 άτομα. Ένας από αυτούς συνελήφθη. Κατά το επεισόδιο, τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας Πακιστανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν περίπου 40 λοστάρια.


Καταστηματάρχης της περιοχής δήλωσε, ότι τέτοιου είδους επεισόδια στο συγκεκριμένο σημείο είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αλλοδαποί αποθηκεύουν τους ξύλινους λοστούς σε διάφορα σημεία, για να τους χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση συμπλοκής.

Τέτοιου είδους περιστατικά έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι αρμόδιες αρχές γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αλλά υπακούοντας άνωθεν εντολές απλά παρακολουθούν και επεμβαίνουν κατόπιν εορτής.