Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Αλβανοί μαχαίρωσαν ομοεθνή τους και επιχείρησαν να απαγάγουν την φίλη του

Αιματηρό «ρατσιστικό» επεισόδιο με μαχαιρώματα, άγριο ξύλο και απόπειρα απαγωγής μιας νεαρής γυναίκας με φόντο ξεκαθαρίσματα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών  σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας – και μάλιστα σε πολύ μικρή απόσταση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής!

Πιο συγκεκριμένα, συμμορία Αλβανών κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε νεαρό ομοεθνή τους που βρισκόταν με μια φίλη του στην οδό Αυτοκρατόρων Αγγέλων. Φθάνοντας στη συμβολή με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι συμμορίτες ξυλοκόπησαν αγρίως τον ομοεθνή τους και μετά έβγαλαν μαχαίρια και τον «κάρφωσαν» σε διάφορα σημεία του σώματός του. 

Το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτο στο έδαφος και στη συνέχεια οι τρεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να απαγάγουν την κοπέλα. Όμως αυτή έβαλε τις φωνές και προσέτρεξαν σε βοήθειά της αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή, συλλαμβάνοντας έναν από τους τρεις δράστες. 

Ο Αλβανός συλληφθείς οδηγήθηκε στο Α.Τ. Εξαρχείων όπου διαπιστώθηκε πως ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες. Τελευταία  επίθεση  που πραγματοποίησε ήταν στις 28 Ιανουαρίου στη Σόλωνος όταν μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του, έβγαλαν μαχαίρι σε έναν νεαρό φοιτητή για να τον ληστέψουν. Μάλιστα το θύμα τον αναγνώρισε ενώ τα αποτυπώματα του βρέθηκαν και σε οχήματα που είχαν διαρρηχθεί. 

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εξετάζουν την εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.