Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ, ΚΛΟΠΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤA MAGIKA ΣΥΡΙΖΟGKETTO - HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ!

«Σικάγο» (περασμένων εποχών…) έχει γίνει η άλλοτε ήσυχη Λέσβος, λόγω της κακοποιού δράσης αρκετών εκ των λεγομένων «προσφύγων».

Διαβάστε το πλουσιότατο αστυνομικό δελτίο μιας μόνο ημέρας, που τα έχει όλα: μαχαιρώματα, φόνους, κλοπές, πλαστογραφίες και ναρκωτικά! Ιδού:

Περιστατικό 1ο:
Συνελήφθησαν, προχθές (22-11-2017) στη Μόρια της Λέσβουδύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, για κλοπή και για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες διαπληκτίστηκαν, κατά τη μεταξύ τους αγοραπωλησία ρολογιού.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε  ακολούθως, βρέθηκαν στην κατοχή του 16χρονου και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι και επτά (7) ναρκωτικά χάπια.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι το προαναφερόμενο ρολόι είχε κλαπεί προ τριημέρου, από την κατοχή 22χρονου αλλοδαπού.

Περιστατικό 2ο:
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 26 ετών, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος, προχθές (22-11-2017) σε χώρο φιλοξενίας αλλοδαπών στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι, έναν 37χρονο αλλοδαπό.

Περιστατικό 3ο:
Συνελήφθη, προχθές (22-11-2017) στη Μόρια της Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 23 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, ο 23χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα διαβατήριο συριακών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό.

Περιστατικό 4ο:
Συνελήφθη, προχθές (22-11-2017) στη Μόρια της Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας  28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 28χρονος, σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη παραπάνω περιοχή, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι, έναν 27χρονο αλλοδαπό.

Περιστατικό 5ο:
Συνελήφθησαν, προχθές στη Μυτιλήνη, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες μπήκαν σε κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας στη Μυτιλήνη, προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν, από κοινού, δύο (2) ρολόγια χειρός, συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!