Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Σε κατάληψη αναρχοκομμουνιστών μαζί με “πρόσφυγες” κρυβόταν ο αλβανός δολοφόνος του Μ. Ζαφειρόπουλου

Οι σχέσεις παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών (μαφιοζοκομμουνιστών) και μαφιόζων είναι πασίγνωστες. Δεν πρέπει, λοιπόν να προκαλεί καμμιά έκπληξη η αποκάλυψη ότι ο Αλβανός φονιάς του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου (και πρώην βιαστής, κλέφτης, ληστής, κ.τ.λ., με λίγα λόγια «κοινωνικός αγωνιστής»!) κρυβόταν για 3 ολόκληρες ημέρες ανάμεσα σε «προσφυγάκια» που «φιλοξενούνται» από «αλληλέγγυους» μαφιοζοκομμουνιστές, σε μια κατάληψη πίσω από τη Νομική σχολή, μέχρι που να περάσει η «μπόρα». 

Προφανώς, αφού εξήγησε στους μαφιοζοκομμουνιστές «πορτιέρηδες» γιατί κατέφυγε εκεί. Κι όταν πια πίστεψε ότι ατόνησαν πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, βγήκε από το κρησφύγετο και προσπάθησε να βρει τρόπο να διαφύγει στην Αλβανία.

(ΥΓ): Αλήθεια, πόσοι ακόμα δολοφόνοι, ληστές, βιαστές και λοιποί κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου βρίσκουν ασφαλές καταφύγιο στις καταλήψεις της κομμουνιστικής μαφίας; Μήπως ξέρουν να μας πουν οι υπουργοί της «πρώτης φοράς αριστερά» που έχουν εγκωμιάσει τις μαφιοζοκομμουνιστικές καταλήψεις;

Δείτε το σχετικό βίντεο με την αποκάλυψη: