Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Χαλκίδα: 17χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Αλβανό θείο της!

Θύμα βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε μία 17χρονη υπήκοος Αλβανίας από τον ίδιο της το θείο – Η νεαρή μαθήτρια ισχυρίζεται πως την βίαζε επί 7 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν ένα χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στη ψυχολόγο και στη κοινωνική λειτουργό που ανέλαβαν να την στηρίξουν ψυχολογικά.

Όπως αναφέρει η δικογραφία, από τον Σεπτέμβριο του 2009, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2016, ο 40χρονος Αλβανός οικοδόμος βίαζε το κορίτσι τόσο στο σπίτι του στην Κάνηθο όσο και στο δικό της, μέρες και ώρες κατά τις οποίες ο ίδιος φρόντιζε να μένουν μόνοι τους.

Πριν λίγες μέρες, ο 40χρονος απολογήθηκε στον Ανακριτή Χαλκίδας και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από την μητέρα της μαθήτριας.
Μετά την απολογία, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στην αστυνομία, απαγόρευση επικοινωνίας με την ανιψιά του, και καταβολή χρηματικής εγγύησης 7.000 ευρώ.
eviazoom.gr