Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Μαφιόζικη εκτέλεση Αλβανού σε μπαρ στην Γλυφάδα - Tραυματίες 4 θαμώνες

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ. ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη αλβανών δραστών μετά από πυροβολισμούς σε μπαρ στην Γλυφάδα στην συμβολή των οδών Μεταξά και Πανδώρας στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι -θαμώνες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας και στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα φορώντας κουκούλες περπάτησαν την οδό Μεταξά. Αμέσως έφτασαν στο μπαρ όπου μπήκαν μέσα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον δυο Αλβανών.

Ο ένας από τους δράστες πυροβολούσε με πιστόλι και ο άλλος κατά πάσα πιθανότητα με περίστροφο. Στο μαγαζί επικράτησε πανικός από τους πυροβολισμούς ενώ οι δυο άντρες έπεσαν αιμόφυρτοι.

Ένας εξ αυτών -σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ-  Αλβανικής καταγωγής φέρεται να κατέληξε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεκρός είναι συνιδιοκτήτης του μπαρ.

Από εξοστρακισμό τραυματίστηκαν δυο Έλληνες που ήταν θαμώνες. Οι δράστες αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση εξαφανίστηκαν. Οι πιο ψύχραιμοι κάλεσαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο.  Ασθενοφόρα μετέφεραν τους δυο Αλβανούς στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, ο ένας εκ των δυο ξεψύχησε ενώ ο άλλος νοσηλεύεται σοβαρή κατάσταση. Οι άλλοι 2 τραυματίστηκαν στα πόδια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες ήταν αλλοδαποί, Αλβανικής καταγωγής
και διαφεύγουν μέχρι στιγμής της σύλληψης..

Στον τόπο της επίθεσης βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ ταυτόχρονα διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.