Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Τρόμος στην Αθήνα: Αλλοδαποί λήστεψαν και τραυμάτισαν σοβαρά με ηλεκτρικό σίδερο ηλικιωμένη στην Κυψέλη!

Ξαναχτύπησε η σπείρα των ληστών - βασανιστών, αυτήν την φορά στην Κυψέλη σκορπίζοντας τον τρόμο! Tο τελευταίο θύμα τους είναι μια 85χρονη γυναίκα την οποία την έδεσαν και την χτύπησαν ανελέητα, προκαλώντας κατάγματα στα ζυγωματικά, τη μύτη ενώ της έσπασαν και τα δόντια.
 
Συγκεκριμένα, περίπου στις τρεις τα ξημερώματα οι τρεις δράστες έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και εισέβαλαν στο σπίτι της 85χρονης. Η άτυχη γυναίκα βασανίστηκε ανελέητα, καθώς ο ένας άντρας καθόταν πάνω στην κοιλιά της, ο άλλος την έδερνε και ο τρίτος έψαχνε για λεφτά στο διαμέρισμα. Στην συνέχεια και ενώ η ηλικιωμένη τους έδωσε τα πενήντα ευρώ που είχε στο διαμέρισμα και κάποια χρυσαφικά, οι αδίστακοι δράστες πήραν το ηλεκτρικό σίδερο και τη «σιδέρωσαν» προκαλώντας εγκαύματα στο σώμα της. Μάλιστα φέρονται να της είπαν σε σπαστά ελληνικά: «Σε δύο ώρες θα έχεις πεθάνει»!

Η ηλικιωμένη γυναίκα, αφού έφυγαν από το σπίτι οι δράστες, βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας φωνάζοντας «βοήθεια, βοήθεια». Μία γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές έσπευσε να βοηθήσει την 85χρονη καλώντας το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2015 είχε συλληφθεί συμμορία Γεωργιανών που δρούσαν με τον ίδιο τρόπο και συγκεκριμένα να θυμήσουμε πως επρόκειτο για τέσσερις Γεωργιανούς εκ των οποίων είχαν συλληφθεί οι τρεις με την κατηγορία ληστείας σε σπίτι στην Πεύκη, όπου οι γεωργιανοί έδεσαν με μονωτικές ταινίες χειροπόδαρα, την 45χρονη ιδιοκτήτρια, την 10χρονη κόρη της και μια φίλη της ιδιοκτήτριας και με την απειλή ηλεκτρικού σίδερου ανάγκασαν την γυναίκα να τους αποκαλύψει πο;y είχε κοσμήματα και χρήματα, τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Τότε η εισαγγελία και η 5η ειδική ανακρίτρια θεώρησαν πως τα στοιχεία που προέκυπταν για τις κατηγορίες της ληστείας από κοινού με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, της σύστασης συμμορίας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης για τους δύο Γεωργιανούς ήταν παράταιρα και τους άφησαν ελεύθερους με περιοριστικούς όρους.

Μετά την απόφαση αυτή ο ένας εκ των δύο δραστών διέφυγε στο Ισραήλ και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχή του.