Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Μόνο για την εξυπηρέτηση των λαθρομεταναστών γίνονται προσλήψεις: 850 γιατροί προσλαμβάνονται στα Hot Spot την ίδια ώρα που τα Δημόσια Νοσοκομεία στενάζουν από την έλλειψη προσωπικού


Το΄ χουμε επισημάνει και στο παρελθόν, με αφορμή τους χιλιάδες διορισμούς αργόσχολων «αλληλέγγυων» συριζοκαμμένων, πως τα hotspots είναι ωραία φάμπρικα για μαζικούς διορισμούς «ημετέρων» στο δημόσιο!

ΚΙ όπως μαθαίνουμε από μια… γερμανική εφημερίδα (την Der Standard), αφού τα καθεστωτικά ΜΜΕ μας το κρατούν… κρυφό, επίκεινται 850 διορισμοί στα hotspots (αυτή τη φορά υγειονομικού προσωπικού), την ίδια ώρα που στα νοσοκομεία οι ελλείψεις είναι χιλιάδες:

«Αυτές τις μέρες το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στη βόρεια Αθήνα προχωρά σε μαζικές προσλήψεις. Η δημόσια υπηρεσία έχει προκηρύξει 850 θέσεις ορισμένου χρόνου για γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Ανήκουστο για την Ελλάδα της κρίσης και των περικοπών. 

Ο χώρος εργασίας δεν είναι βέβαια ιδιαίτερα ελκυστικός. Το ιατρικό προσωπικό χρειάζεται για τα προσφυγικά καταλύματα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου».

(ΥΓ): Διοριστείτε σύντροφοι, διοριστείτε! Πληρώνουν τα «κορόιδα», οι φορολογούμενοι Έλληνες!