Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησε επίσημα η αντικατάσταση πληθυσμού! Μουζάλας: 30 χιλιάδες λαθρομετανάστες θα μείνουν για πάντα στην Ελλάδα


Ξεκίνησε επίσημα η αντικατάσταση πληθυσμού! Μουζάλας: 30 χιλιάδες λαθρομετανάστες θα μείνουν για πάντα στην ΕλλάδαΑυτό για το οποίο η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, γίνεται δυστυχώς πραγματικότητα και επιβεβαιώνεται από τα χείλη του εθνομηδενιστή υπουργού του Σύριζα, Γ. Μουζάλα.  

Ο λόγος για την αλλοίωση και την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού στην Πατρίδα μας από τις ορδές των λαθρομεταναστών.

Σε συνέντευξή του στα "Νέα" ο υπουργός λαθρομετανάστευσης Μουζάλας παραδέχθηκε πως σχεδόν 30 χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν κάνει αίτηση ασύλου και δεν υπάγονται σε καθεστώς μετεγκαταστάσεων θα μείνουν οριστικά στην Ελλάδα.

Φυσικά, αυτούς τους χιλιάδες λαθρομετανάστες ο Μουζάλας δεν θα τους αφήσει μετέωρους, καθώς ετοιμάζονται τρία νέα προγράμματα ένταξης με το πρώτο να αφορά νέα καταγραφή, ιδιότητες, απόδοση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, το δεύτερο να αφορά την εγγραφή όλων των παιδιών στα σχολεία και πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, ενώ το τρίτο αφορά την ένταξη στην εργασία.

Δήλωσε μάλιστα ότι η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου κατά της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας, διευκολύνει την ΕΕ και δικαιώνει την Ελλάδα, καθώς και τον Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Αβραμόπουλο. Προφανώς ο Μουζάλας δεν αντιλήφθηκε πως Ουγγαρία και Σλοβακία δεν θα δεχθούν ποτέ λαθρομετανάστες και θα κρατήσουν τις Πατρίδες τους ασφαλείς, σε αντίθεση με την Ελλάδα που έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι με την λαθρομεταναστευτική πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Απέδειξε ακόμη ότι ζει σε παράλληλο σύμπαν, δηλώνοντας: «μέσα από τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το ζήτημα, χωρίς βία, οργανωμένα και με τη δέουσα προσοχή, έχουμε πετύχει να έχουμε σχεδόν μηδενική άνοδο της εγκληματικότητας, η οποία μάλιστα περιορίζεται μέσα στα camps. Τις συμμορίες με τα Καλάσνικοφ και τις για χρόνια γεμάτες πλατείες από εξαθλιωμένους ανθρώπους τις αφήνουμε στο παρελθόν».

Προφανώς ο ανεκδιήγητος Μουζάλας δεν παρακολουθεί τα αμέτρητα ρεπορτάζ με την συνεχή εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών ούτε και τα δελτία του Λιμενικού και της Αστυνομίας με τις συνεχείς εισροές λαθρομεταναστών από θάλασσα και στεριά!