Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Καινούργιο ρεκόρ... 165 λαθρομετανάστες από τον Έβρο σε μία μέρα: Έσπευσαν ΜΚΟ με δικηγόρους να τους υποδεχθούν!


Καινούργιο ρεκόρ... 165 λαθρομετανάστες από τον Έβρο σε μία μέρα: Έσπευσαν ΜΚΟ με δικηγόρους να τους υποδεχθούν!Τελικά δεν είναι μόνο τα θαλάσσια σύνορα που είναι διάτρητα και μπορεί να μπει κανείς ότι ώρα θέλει. Το ίδιο ισχύει, προφανώς κατόπιν πολιτικής εντολής, και για τα χερσαία σύνορά μας, αφού όπως διαβάζουμε σημειώθηκε νέο «ρεκόρ» διάβασης απρόσκλητων «φιλοξενούμενων».

Συγκεκριμένα, μιλάμε για 165 λαθρομετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην Ορεστιάδα, έχοντας ΗΔΗ την παρουσία δικηγόρων που είχαν σπεύσει από την Θεσσαλονίκη για να τους συναντήσουν και να φροντίσουν να ολοκληρώσουν την παρανομία τους.

Αυτό δείχνει την συνέργεια των ΜΚΟ με τους δουλέμπορους και πραγματικά απορούμε γιατί αυτοί οι δικηγόροι δεν συνελήφθησαν απευθείας για συνέργεια σε ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα.

Το γεγονός ότι όλα αυτά συνέβησαν την ημέρα επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχη, εν μέσω πλήρης κινητοποιήσεως και ύψιστου συναγερμού για τις αρχές καταδεικνύει και την δράση ενός πολύ σκοτεινού μηχανισμού, που η δράση του βαραίνει ως ευθύνη (τουλάχιστον…) τις ηγεσίες των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, καθώς και τους υπουργούς Καμμένο και Τόσκα.