Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Πάτρα: Ανάκριση τριών Πακιστανών λαθρομεταναστών για το θάνατο του 21χρονου ομοεθνή τους

Στην Ασφάλεια Πατρών βρίσκονται τρεις Πακιστανοί για να ανακριθούν για την απαγωγή και δολοφονία ενός 21χρονου ομοεθνούς τους που εργαζόταν στα χωράφια, το πτώμα του οποίου βρέθηκε μισοθαμμένο σε αρδευτικό κανάλι δυο μήνες μετά την εξαφάνισή του.

Ένας περαστικός βρήκε τυχαία το πτώμα του το βράδυ της Τετάρτης, δίπλα στο κανάλι που διασχίζει μια αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Λακκόπετρα της Δυτικής Αχαΐας και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας απέκλεισαν την περιοχή ώσπου να φτάσουν αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας.

Σύντομα, διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός ήταν ο 21χρονος Πακιστανός για τον οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του τον περασμένο Ιούνιο από φίλους του. Μάλιστα, άγνωστοι είχαν επικοινωνήσει με την οικογένειά του στο Πακιστάν, είχαν ισχυριστεί ότι τον είχαν απαγάγει και είχαν απαιτήσει λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο! Δεν έχει γίνει γνωστό, ακόμη, αν τα λύτρα δόθηκαν και ποιο ήταν το ύψος του ποσού.

Ως τώρα, δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια ήταν η αιτία θανάτου του άτυχου αλλοδαπού, ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας. Η σορός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου θα γίνει νεκροτομή που θα καταδείξει τα ακριβή αίτια. Στο μεταξύ, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν να διαπιστώσουν αν οι τρεις ομοεθνείς του θύματος έχουν εμπλοκή με την απαγωγή και τον θάνατό του.