Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Αλβανοί προσπάθησαν να εισάγουν στην Ελλάδα 189 κιλά χασίς - Ήταν πεζοί και ένοπλοι!


«Κατατρεγμένοι μετανάστες» προσπάθησαν να εισάγουν 189 κιλά χασίς - Ήταν πεζοί και ένοπλοι!Νέο περιστατικό στα ελληνοαλβανικά σύνορα - Αυτή την φορά δύο αλβανοί κουβαλούσαν πεζοί μεγάλο φορτίο ναρκωτικών με σκοπό να το εισάγουν στην Πατρίδα μας!

Ειδικότερα, δύο αλβανοί ηλικίας 32 και 22 χρόνων είχαν περάσει παράνομα τη μεθόριο μεταφέροντας ταξιδιωτικούς σάκους με τα ναρκωτικά, αλλά εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών να κινούνται σε μια δασική περιοχή στο Σουλόπουλο Θεσπρωτίας.

Στους σάκους που μετέφεραν βρέθηκαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 188 κιλών και 256 γραμμαρίων και ένα δέμα με κατεργασμένη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 52 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 520 ευρώ και δύο κινητά που είχαν στην κατοχή τους.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε από τους αστυνομικούς κρυμμένο στο δάσος ένα πιστόλι Tokarev με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα και εστάλη για βαλλιστική εξέταση.