Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Στην πλατεία Ναυαρίνου μαροκινοί έμποροι ναρκωτικών κυκλοφορούν ανενόχλητοι και μαχαιρώνουν!

Από Ιστορικό Κέντρο Θεσσαλονίκης σε Κέντρο διακίνησης Ναρκωτικών!

Σε άντρο ανομίας έχει μετατραπεί η πλατεία Ναυαρίνου της Θεσσαλονίκης, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας από τους λαθρομετανάστες.  

Πέντε Μαροκινοί φαίνεται να είναι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου μαχαιρώθηκε ένας 20χρονος ομοεθνής τους.


Το αξιοσημείωτο είναι πως κατόπιν ερευνών αποδείχτηκε ότι και οι πέντε συμμετέχουν ως διακινητές στο εμπόριο ναρκωτικών που πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας.
Συγκεκριμένα, στη 1:30 σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Μαροκινών.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν πέντε άτομα, ενώ όπως φαίνεται μετά το μαχαίρωμα οι τέσσερις Μαροκινοί τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το θύμα αιμόφυρτο στο σημείο. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ενώ ο 20χρονος Μαροκινός, το φερόμενο ως θύμα αρνήθηκε να δώσει στην Αστυνομία λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται συλλήψεις στην περιοχή αυτή καθώς η πλατεία Ναυαρίνου και η ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας έχει μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών.

Κάτοικοι της περιοχής βεβαιώνουν ότι το εμπόριο ναρκωτικών αποτελεί πληγή για την γειτονιά τους και παρά την αστυνομική παρουσία δεν έχει εξαλειφθεί.