Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Λίστα με στοιχεία τζιχαντιστών παρέδωσαν οι αμερικανοί στις αστυνομικές αρχές της χώρας μας – Ο Σύριζα ακόμα τους θρέφει και τους δίνει επιδόματα!


Λίστα με στοιχεία τζιχαντιστών παρέδωσαν οι αμερικανοί στις αστυνομικές αρχές της χώρας μας – Ο Σύριζα ακόμα τους θρέφει και τους δίνει επιδόματα!Σημαντική βάση δεδομένων με υπόπτους τζιχαντιστές παρέδωσε η Αμερική στις ελληνικές Αρχές, με σκοπό η χώρα μας να ενισχύσει το επίπεδο των ελέγχων στα σύνορα για τον εντοπισμό εξτρεμιστών.

Πρόκειται ουσιαστικά για βάση δεδομένων με δαχτυλικά αποτυπώματα υπόπτων που είχαν καταγραφεί σε χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές σε γνωστή συστημική εφημερίδα:

«Κατά την εισαγωγή των στοιχείων ενός προσώπου αμέσως βλέπουν το κατά πόσο έχει απασχολήσει, που έχει απασχολήσει και πότε. Επίσης, εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι υπάρχει δυνατότητα ενδελεχούς εξέτασης των κινητών τηλεφώνων. Εξοπλισμός δηλαδή που μπορεί να σου δείξει το σύνολο των επικοινωνιών του υπόπτου, όλες τις διακλαδώσεις των τηλεφωνημάτων και με ποιους άλλους υπόπτους μπορεί να έχει έρθει σε επαφή ο κάτοχος του τηλεφώνου. Ουσιαστικά ανοίγεται ένας ηλεκτρονικός χάρτης με διακλαδώσεις κλήσεων που μπορεί να γίνει οδηγός των ερευνών για σοβαρές υποθέσεις»
Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τότε που ξεκίνησαν οι έλεγχοι των κλιμακίων της Europol έχει σημάνει αρκετές φορές συναγερμός από τις διασταυρώσεις των στοιχείων, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει γίνει ούτε μία προσαγωγή, υπό τον φόβο των αριστεριστών.

Αντιθέτως, η κυβέρνηση συνεχίζει να δίδει κανονικά επιδόματα στους υπόπτους τζιχαντιστές, παρότι μέχρι τώρα ήδη έχουν προκληθεί εκατόμβες νεκρών σε ολόκληρη την Ευρώπη από τζιχαντιστές που μετακινήθηκαν στους στόχους τους μέσω της Ελλάδος.

Όσον αφορά τον κίνδυνο ενδεχόμενου χτυπήματος οι «κύκλοι» των αρχών λένε τα εξής:
«Ποτέ δεν είχαμε σε ελληνικό έδαφος οργανωμένη ομάδα εξτρεμιστών γιατί ποτέ δεν υπήρξαμε στόχος τους. Το μόνο που έχουμε να φοβόμαστε, όπως όλες οι χώρες, είναι οι μοναχικοί λύκοι. Οι έλεγχοι στα σύνορα είναι εξονυχιστικοί αλλά δεν μπορούμε να τσεκάρουμε κάποιον που δεν υπάρχει στις βάσεις δεδομένων μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι -όπως είδαμε και στις πρόσφατες επιθέσεις στο Λονδίνο- πλέον οι τζιχαντιστές δεν λειτουργούν κάτω από τη σκέπη μίας οργανωμένης ομάδας με συντονιστικό κέντρο. Χρησιμοποιούν απλά μέσα, για παράδειγμα ένα βανάκι που είναι εύκολο να νοικιάσουν, προκαλούν θύματα και πανικό και στη συνέχεια έρχεται το Ισλαμικό Κράτος να αναλάβει την ευθύνη και να διαδώσει τη φήμη της»

Βεβαίως, το ότι δεν υπήρξε οργανωμένη ομάδα στην Ελλάδα είναι ένα μεγάλο ψέμα, που απευθύνεται σε χαχόλους με κοντή μνήμη και ως σκοπό έχει τον εφησυχασμό των ψηφοφόρων του Σύριζα και της ΝΔ. Οργανωμένη ομάδα έχει καταγραφεί στην Ελλάδα και πρόκειται για την ομάδα υποστηρίξεως των τζιχαντιστών που αιματοκύλησε την Γαλλία. Επίσης έχουν πολλάκις καταγραφεί δίκτυα υποστηρίξεως τζιχαντιστών στην Πατρίδα μας, καθώς και οργανωμένη μεταφορά όπλων προς την Συρία. Ο κίνδυνος του «μοναχικού λύκου» έρχεται επιπροσθέτως αυτών των καταγεγραμμένων περιστατικών.