Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Μυστική συγκέντρωση αλβανών στην Πρέβεζα χωρίς ο Τόσκας να μάθει τι ακριβώς έγινε!


Άλλη μια θλιβερή απόδειξη του ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ξέφραγκο αμπέλι, αποτελεί το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Παραπολιτικά'', το οποίο υπό το τίτλο Μυστική μάζωξη Αλβανών, λέει τα εξής: ''Στο επίκεντρο της αλυτρωτικής πολιτικής της Αλβανίας βρίσκεται, όπως φαίνεται η περιοχή της Πρέβεζας. 

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο στην ηπειρωτική πόλη πραγματοποιήθηκε συνάντηση αλβανών που διαμένουν στην περιοχή, υπό άκρα μυστικότητα, ενόψει των βουλευτικών εκλογών που διεξάγονται στη γειτονική χώρα στις 18 του μηνός

Η συγκέντρωση έμεινε κρυφή τόσο απο τη τοπική κοινωνία όσο και από τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες δεν ενημερώθηκαν. Η Αστυνομία μάλιστα, γνωρίζοντας ότι κάτι προετοιμαζόταν, προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες για το χώρο και το χρόνο της συγκέντρωσης, για να μεριμνήσει για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας γιά την αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου, ειδικά από τη στιγμή που θα ήταν παρών και αλβανός βουλευτής. 

Τελικά, η συγκέντρωση παρέμεινε επτασφράγιστο μυστικό, ενώ οργανώθηκε απο συνεργάτες του αλβανού βουλευτή στην Ελλάδα, χωρίς μάλιστα να απευθύνεται σε όλους τους Αλβανούς της περιοχής, αλλά  μόνο στους υποστηρικτές του. Το περιστατικό είναι το δεύτερο μέσα σε έναν μήνα και έχει προκαλέσει ανησυχία στις τοπικές Αρχές για τα δίκτυα που έχουν αναπτυχθεί με τη γειτονική χώρα, αφού πρίν απο τρείς εβδομάδες είχε οργανωθεί ανάλογη συγκέντρωση στην ίδια πόλη, η οποία έγινε μετά γνωστή''.

Βλέπουμε ,δηλαδή ,οτι οι αλβανοί μπορούν να διοργανώσουν μυστικές συγκεντρώσεις σε πόλη της Ελλάδας (στην συγκεκριμένη περίπτωση στην Πρέβεζα) χωρίς η Αστυνομία να καταφέρει τελικά να μάθει που ακριβώς έγινε! 

Αλλά μια τεράστια ''επιτυχία'' του  ανεκδιήγητου Τόσκα, ο οποίος σε σχεδόν καθημερινή βάση βάση πλέον φροντίζει να δείχνει με την ανικανότητα που τον διέπει πόσο επικίνδυνος είναι τόσο αυτός όσο και συνολικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την Πατρίδα και τον Λαό, συνεχίζοντας την αρνητική παράδοση των προκατόχων της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ