Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Μόνο αν είσαι λαθρομετανάστης επιβιώνεις στην «Ελλάδα» του Τσίπρα - Μια εξοργιστική σύγκριση


Μόνο αν είσαι λαθρομετανάστης επιβιώνεις στην «Ελλάδα» του Τσίπρα - Μια εξοργιστική σύγκρισηΗ συγκυβέρνηση των Συριζοψεκασμένων, οι υποτακτικοί της Μέρκελ και των λοιπών βρικολάκων που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού, την 1η Μαΐου υπέγραψε το 4ο και επαχθέστερο μνημόνιο.

 Όχι μόνο δεν τους βγήκαν οι υποσχόμενες σκληρές διαπραγματεύσεις, αλλά κατάφεραν το ακατόρθωτο! Υπέγραψαν νέο μνημόνιο με σκληρά μέτρα, τα οποία θα αφαιμάξουν και τις τελευταίες σταγόνες αίματος των Ελλήνων, χωρίς καν να επιτύχουν τον δανεισμό χρημάτων, ο οποίος συνόδευε τα προηγούμενα τρία μνημόνια.

Την ίδια ακριβώς ημέρα που σε ξενοδοχείο των Αθηνών συμφωνούσαν για την καταδίκη των Ελλήνων, στην Κάτω Μηλιά Πιερίας έκαναν εγκαίνια στο «χωριό των προσφύγων» όπως χαρακτηριστικά το λένε. Πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα σπίτια που θα φιλοξενήσουν 500 λαθρομετανάστες, με ηλιακό, κλιματιστικά, κουζίνες, ενώ έχει προβλεφθεί χώρος αναψυχής και γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου.  

Μέχρι στιγμής οι εγκαταστάσεις κόστισαν 1.400.000 ευρώ , ενώ το κόστος αναμένεται να αυξηθεί και άλλο καθώς οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως. Το μεγαλύτερο ποσοστό των λαθρομεταναστών που θα μετεγκατεσταθούν στην Πιερία θα είναι από τη Χίο και τη Λέσβο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες η είδηση για μια Ελληνίδα μητέρα 2 μωρών, που ζουν σε μία παράγκα χωρίς ρεύμα και ζεστό νερό στη Μυτιλήνη κάνει τον γύρω του διαδικτύου. Η νεαρή μητέρα που μεγαλώνει τα δύο νέα Ελληνόπουλα υπό άθλιες συνθήκες κάνει έκκληση για ρουχισμό, τρόφιμα, και κυρίως για γάλα και πάνες μωρών.

Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα του 2017 υπό την κυβέρνηση «Πρώτη φορά αριστερά». Αν είσαι λαθρομετανάστης απολαμβάνεις δωρεάν σπίτι, ένδυση, και σίτιση. Αν, όμως, είσαι Έλληνας είσαι καταδικασμένος στην πείνα και την εξαθλίωση. Δεν υπάρχει χειρότερος ρατσισμός από εκείνον που βιώνεις μέσα και από το ίδιο σου το κράτος.

Υ.Γ 1 : Μία λύση για την συγκεκριμένη Ελληνίδα μάνα είναι να βαφτεί μαύρη και έτσι να αποκτήσει και εκείνη αυτομάτως όλα τα προνόμια των λαθρομεταναστών, ώστε να μπορέσει να επιβιώσουν εκείνη και τα παιδιά της.
Υ.Γ 2 : Υπενθυμίζουμε στον «αετό» που παριστάνει τον πρωθυπουργό πως οι λαθρομετανάστες που θα εγκατασταθούν στο πολυτελές hot-spot στην Πιερία, όπως και η προαναφερθείσα Ελληνίδα βρίσκονται στο ίδιο νησί, τη Λέσβο. Μη πετάξει κανένα μαργαριτάρι ξανά περί Λέσβου και Μυτιλήνης… Χάνουμε που χάνουμε τα πάντα, μη χάσουμε και τα μαλλιά μας!