Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Νέες συλλήψεις αλλοδαπών - Είχαν στην κατοχή τους 6 κιλά ηρωίνης!

Χειροπέδες σε ζευγάρι αλλοδαπών που έκρυβε περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης μέσα στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας πέρασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Η ηρωίνη ήταν συσκευασμένη σε πακέτα και τοποθετημένη σε κρύπτη, πίσω από τα πλακάκια του μπάνιου (!). Για την υπόθεση συνελήφθησαν μια 34χρονη γεωργιανή και ένας 52χρονος υπήκοος αλβανίας, οι οποίοι είχαν μετατρέψει το σπίτι τους σε εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ηρωίνης.

Στην κατοχή και των δύο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 3.151 γραμμαρίων, 24 φαρμακευτικά δισκία, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, 2.200 ευρώ, εξοπλισμός νόθευσης (μίξερ, καλούπια, σουρωτήρια κ.λπ.) και έξι κινητά τηλέφωνα.


Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία έβαλε φρένο στη δράση συμμορίας που θα διοχέτευε στις πιάτσες ναρκωτικών της Αθήνας ηρωίνη και κοκαΐνη. Στα χέρια των Αρχών έπεσαν (στην περιοχή της Γλυφάδας) τρεις αλβανοί, οι οποίοι φαίνεται ότι ενεργούσαν καθ' υπόδειξη δύο έγκλειστων στις Φυλακές Πατρών, ενός 42χρονου συμπατριώτη τους και ενός 49χρονου ημεδαπού.

Οι δύο τελευταίοι κατηγορούνται, σύμφωνα με τη δικογραφία, ως ηγετικά στελέχη της σπείρας. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των αλβανών 2,4 κιλά ηρωίνης και 1.181 γραμμάρια κοκαΐνης, που σκόπευαν να πουλήσουν αντί 100.000 ευρώ.