Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη Αλβανός διαρρήκτης που είχε «ρημάξει» τρεις νομούς της Στερεάς Ελλάδας!

Σε τρεις νομούς της Στερεάς Ελλάδας δρούσε ένας Αλβανός διαρρήκτης, οι “δουλειές” του οποίου εξιχνιάστηκαν έστω και καθυστερημένα χάρη στην επισταμένη έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Σπερχειάδας στην Φθιώτιδα, οι οποίοι διαλεύκαναν συνολικά οκτώ κλοπές και τέσσερις απόπειρες.

Ο 35χρονος Αλβανός, που είχε και συνεργούς τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, συμμετείχε από τις 23 Μαΐου του 2015 ως τις 19 Σεπτεμβρίου του 2016 σε τέσσερις κλοπές και άλλες τόσες απόπειρες κλοπής από Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγά οχήματα στις τοπικές κοινότητες του Γαρδίκι Φθιώτιδας και Κρίκελλο Ευρυτανίας, σε δυο διαρρήξεις σπιτιών στο Γαρδίκι και τη Λευκάδα Φθιώτιδας, σε μια κλοπή από κατάστημα στην κοινότητα Μαυρολιθάρι Φωκίδα και σε άλλη μια σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι.

Η λεία των οκτώ επιτυχημένων κλοπών υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 6.000 ευρώ, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν η συμμορία εμπλέκεται και σε άλλες. Στο μεταξύ, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου και των αγνώστων συνεργών του για διακεκριμένες κλοπές, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.