Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ιδού ο νιγηριανός που βασάνισε τουλάχιστον 14 ηλικιωμένες γυναίκες - Τον είχε αποφυλακίσει ο Σύριζα!


Ιδού ο νιγηριανός που βασάνισε τουλάχιστον 14 ηλικιωμένες γυναίκες - Τον είχε αποφυλακίσει ο Σύριζα!Ένα ανθρωπόμορφο κτήνος από την Νιγηρία είναι ο αδίστακτος εγκληματίας, ο οποίος βασάνιζε και έκλεβε ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες γυναίκες.

Η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες του 32χρονου Amechi Prince, προκειμένου να τον αναγνωρίσουν κάποιοι από τους δεκάδες ηλικιωμένους που έπεσαν θύματα πρωτοφανούς κακοποίησης από τα χέρια του σκληρού κακοποιού.

Ο αδίστακτος Νιγηριανός ληστής συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου στην Κυψέλη μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς, κατηγορούμενος ότι ξυλοκόπησε ανελέητα και τραυμάτισε σοβαρά τουλάχιστον 14 ηλικιωμένες γυναίκες για να τις ληστέψει. Από τις αρχές του έτους οι καταγγελίες των κακοποιημένων γυναικών που λήστευσε έκαναν λόγο για έναν αλλοδαπό δράστη αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος χρησιμοποιούσε υπερβολική βία για να τους αρπάξει χρήματα, ακόμη και τα κοσμήματα που φορούσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο Amerchi Prince  παραμόνευε τα υποψήφια θύματά του κοντά σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Κυψέλη και τον Άγιο Παντελεήμονα. Όταν έβλεπε ηλικιωμένες γυναίκες που είχαν κάνει αναλήψεις, τις παρακολουθούσε μέχρι να φθάσουν στις πολυκατοικίες όπου διέμεναν. Μόλις έμπαιναν στην είσοδο, αυτό το κτήνος ορμούσε πάνω τους και τις χτυπούσε, παρά το γεγονός ότι δεν προέβαλαν καμία αντίσταση. Τις έριχνε στο δάπεδο αιμόφυρτες για να τους αρπάξει τα χρήματα, τα κοσμήματα που φορούσαν, τα κινητά τους τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Με τον ίδιο τρόπο έχει διαπιστωθεί ότι έχει ληστέψει 9 ηλικιωμένες στην Κυψέλη, 2 στον Άγιο Παντελεήμονα, μία στην Ομόνοια, μία στους Αμπελόκηπους και μία στο Κολωνάκι, ενώ στην προσπάθεια να εξιχνιαστούν και άλλες ληστείες υπερηλίκων δόθηκαν στην δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

Ο 32χρονος Νιγηριανός Amechi Prince είχε συλληφθεί ξανά το 2013 και πάλι για ληστείες ηλικιωμένων και είχε αποφυλακιστεί εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών! Προς το παρόν, κατηγορείται για ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον προσώπου κατά συρροή, βαριά σωματική βλάβη κατά συρροή και αντίσταση, ωστόσο οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι υπεύθυνος για πολύ περισσότερα εγκλήματα.

Πρόκειται, δηλαδή, για σεσημασμένο εγκληματικό στοιχείο, το οποίο δρούσε με ιδιαίτερη σκληρότητα, ενώ ακόμη και όταν συνελήφθη επιτέθηκε στους αστυνομικούς!

Ούτε, φυσικά, θα μας φανεί περίεργο σε μια τέτοια περίπτωση να δούμε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ του και κατά της «ρατσιστικής καταπίεσης» από τους γνωστούς φαιδρούς παρακμιακούς και περιθωριακούς «αντιρατσιστές», ο οποίοι προκαλούν κάτι μεταξύ αηδία και γέλωτα σε κάθε γραφική παρέμβασή τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ