Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Λαμία: Eφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι - Αλλοδαποί τους επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο και βίασαν την κοπέλα


Σεξουαλικές επιθέσεις λαθρομεταναστών: Δυστυχώς τα χειρότερα για την Πατρίδα μας από τις ορδές των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών είναι ήδη εδώ! 

Οι σεξουαλικές επιθέσεις που είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στον "πολιτισμό" των λαθρομεταναστών, όπως αποδείχθηκε στην Γερμανία, την Αυστρία και την Σουηδία, ήρθαν και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι χθες σε ερημική τοποθεσία στη δυτική Φθιώτιδα. Ένας 45χρονος Λαμιώτης πήγε σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας και πήρε μια φίλη του για να πάνε μια βόλτα. Το ζευγάρι πήγε σε ερημική τοποθεσία σε ένα χωματόδρομο ανάμεσα στη Μεσοποταμία και το Καστρί.

Μετά από 20 λεπτά περίπου ο 45χρονος άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα. Ανοίγοντας την πλαϊνή πόρτα του αυτοκινήτου βρέθηκε μπροστά σε τρεις άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα, ο ένας εκ των οποίων τον απειλούσε με μαχαίρι.

Οι δυο προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον 45χρονο Λαμιώτη, αλλά εκείνος κατάφερε να ξεφύγει. Οι τρεις άγνωστοι πήραν την κοπέλα από το αυτοκίνητο και πήγαν πιο πέρα όπου ο ένας από αυτούς την βίασε, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια την παράτησαν εκεί και έφυγαν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού πρόκειται για αλλοδαπούς, χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν ποιας υπηκοότητας.