Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του αλβανικού υπ. Εξωτερικών με χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας», τους οποίους θα μοίραζαν σε αλβανούς μαθητές στην Ελλάδα!


Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του αλβανικού υπ. Εξωτερικών με χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας», τους οποίους θα μοίραζαν σε αλβανούς μαθητές στην Ελλάδα!Μια πολύ σοβαρή  πληροφορία μας έρχεται από την Κακαβιά καθώς στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος» και κάτω από τον τίτλο «Συνέλαβαν δύο υπαλλήλους του αλβανικού ΥΠΕΞ με χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας» γράφονται τα εξής:

«Μετέφεραν στην Ελλάδα προπαγανδιστικό υλικό, βιβλία και χάρτες - Το υλικό επρόκειτο να παραδοθεί στην πρεσβεία της Αλβανίας - Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες - Έρευνα και από την ΕΥΠ. Στη σύλληψη δύο υπαλλήλων του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, προχώρησαν οι ελληνικές αρχές στην Κακαβιά.

Μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο τους, διαπιστώθηκε πως μετέφεραν στην Ελλάδα προπαγανδιστικό υλικό, βιβλία και χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο οδηγοί του Αλτίν Τάφα και Αγκίμ Ασλάνι, θα παρέδιδαν το υλικό που κατασχέθηκε, στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα, με σκοπό να διανεμηθεί σε Αλβανούς μαθητές, που φοιτούν σε Ελληνικά σχολεία.

Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα των Ιωαννίνων όπου και απολογήθηκαν και έχει ήδη οριστεί τακτική δικάσιμος, για τις 18 Νοεμβρίου. Οι δύο υπάλληλοι κατηγορούνται βάση του άρθρο 141 του ποινικού κώδικα το οποίο αφορά προπαγανδιστικό υλικό που μπορεί να βλάψει φιλικές σχέσεις μεταξύ δυο χωρών. Έρευνες για την υπόθεση πραγματοποιεί κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών». 

Η πληροφορία ότι το προπαγανδιστικό αυτό υλικό θα διανεμόταν «σε αλβανούς μαθητές, που φοιτούν σε Ελληνικά σχολεία» (!) δείχνει το μέγεθος της απάτης με την πλήρη διαστρέβλωση του αληθινού νοήματος της φράσης του Ισοκράτη «Έλληνες οι της Ελληνικής Παιδείας μετέχοντες», καθώς οι αλβανοί μαθητές όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά θα τροφοδοτούνταν και με χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας»!

Το αλβανικό κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες του, μετά την πλήρη χειραγώγηση των εγχώριων «αναρχικών» (δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η αλβανική προπαγάνδα επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό τις «αναλύσεις» των εγχώριων «αντιφασιστών» για τις ελληνοαλβανικές διαφορές, ώστε αυτές να είναι ακριβώς αντίστοιχες με την θέληση της αλβανικής πρεσβείας στην Ελλάδα, λες και τις έχει γράψει αυτή…), προχωρά και στην «επιμόρφωση» των αλβανών που ζουν στην Χώρα μας, πατώντας πάνω στην πλήρη ανικανότητα τόσο των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων όσο και αυτών των Μνημονίων να υπερασπίσουν τα Εθνικά μας Δίκαια απέναντι ακόμη και στην Αλβανία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ