Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Άγρια επεισόδια στην Ηλεία από λαθρομετανάστες: Επιτέθηκαν με σιδερένιους λοστούς σε εργαζόμενους και έστειλαν στο νοσοκομείο Ελληνίδα!


Άγρια επεισόδια στην Ηλεία από λαθρομετανάστες: Επιτέθηκαν με σιδερένιους λοστούς σε εργαζόμενους και έστειλαν στο νοσοκομείο Ελληνίδα!Με «καζάνι που βράζει» μοιάζει το κέντρο λαθρομεταναστών στη Μυρσίνη Ηλείας από το βράδυ της Κυριακής.

Λαθρομετανάστες γρονθοκόπησαν και έστειλαν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο Ελληνίδα εργαζόμενη κάτοικο της περιοχής, επιτέθηκαν με σιδερένιες σχάρες σε εργαζόμενους παρακείμενης καφετέριας, κυνήγησαν τον ένα από τους δύο ιδιοκτήτες της, προπηλάκισαν τους έντρομους θαμώνες της καφετέριας, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν με περιπολικό έτυχαν και αυτοί «θερμής» υποδοχής.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, 7-8 άνδρες λαθρομετανάστες την έριξαν κάτω την γυναίκα, συνέχισαν να την γρονθοκοπούν στο πρόσωπο, την πλάτη και τα πλευρά, ενώ ένας την κλωτσούσε! Η γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος δίπλα στην πισίνα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Πύργου, εξετάστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και με τη βοήθεια συγγενών της έφυγε από το νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες. Μέχρι και χθες το βράδυ δεν ήταν σε κατάσταση να μιλήσει για τα όσα πέρασε στα χέρια ομάδας προσφύγων.

Στην καφετέρια στη Μυρσίνη στην παραλία δίπλα από το "hot spot" βρίσκονταν περίπου 40 θαμώνες. Κάποια στιγμή έξω από το μαγαζί ακούστηκαν φωνές. Κάποιοι, 3-4 λαθρομετανάστες, ούρλιαζαν στην αραβική γλώσσα και κάποιοι θαμώνες σηκώθηκαν όρθιοι. Οι λαθρομετανάστες μπήκαν στο μαγαζί προπηλακίζοντας τους θαμώνες, οι οποίοι παρακολουθούσαν έντρομοι το σκηνικό μην μπορώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Οι λαθρομετανάστες ξήλωσαν τις σχάρες για τα όμβρια από το μαγαζί και κινήθηκαν απειλητικά κατά των δύο σερβιτόρων και του αδελφού του ιδιοκτήτη, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν τα χτυπήματα.