Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΙ είναι οι Βούλγαροι απατεώνες με τα τροχαία!

Οι δυο συλληφθέντες, μαζί με άλλα μέλη της σπείρας, είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν 18 ηλικιωμένους, από τους οποίους απαιτούσαν από 40.000 ως 70.000 ευρώ, δήθεν για να αποφύγουν τα παιδιά τους τις συνέπειες από το υποτιθέμενο ατύχημα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο Βουλγάρων απατεώνων, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 7 Σεπτεμβρίου για 18 απόπειρες απάτης σε βάρος ηλικιωμένων με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους είχαν προκαλέσει τροχαία.

Πρόκειται για τους GEORGI AVRAMOV του IVANOV και της IVANKA που γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1973 στη Βουλγαρία και TIHOMIR DIMITROV του KIRILOV και της DIMITRA που γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1978 στη Βουλγαρία.

Οι δυο συλληφθέντες, μαζί με άλλα μέλη της σπείρας τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων ερευνώνται, είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν δέκα ηλικιωμένους σε περιοχές της Λιβαδειάς, άλλους έξι στη Θήβα και δυο ακόμη στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας, από τους οποίους απαιτούσαν από 40.000 ως 70.000 ευρώ, δήθεν για να αποφύγουν τα παιδιά τους τις συνέπειες από το υποτιθέμενο ατύχημα.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη για εγκληματική οργάνωση και απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια σε απόπειρα. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους θα διατηρηθεί ως την αμετάκλητη περάτωση της δίκης τους, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου. Όσοι γνωρίζουν κάτι για τους δυο Βούλγαρους και τους συνεργούς τους, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους αριθμούς 22610 88850 και 22610 88855 της Ασφαλείας Λιβαδειάς που διασφαλίζει την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

voulgaroi1