Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ γεωργιανών στην Χαλκιδική

Πάλι… μπαγιάτικες ειδήσεις θα σας σερβίρουμε, αγαπητοί αναγνώστες! Αλλά δε φταίμε εμείς για την ετεροχρονισμένη δημοσίευση, φταίνε οι «άνωθεν εντολές» που έχουν δοθεί στην Αστυνομία, να καθυστερεί να ανακοινώνει ειδήσεις για συμπλοκές, μαχαιρώματα, φόνους κ.λπ., μεταξύ αλλοδαπών, για να μη γίνουν οι Έλληνες… ρατσιστές.

Αιματηρή συμπλοκή, λοιπόν, μεταξύ «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Γεωργία, έγινε προ ημερών στην περιοχή Καλλιθέα της Χαλκιδικής και είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι δυο από τους εμπλεκόμενους.

Όπως έχει εξακριβωθεί, μια ομάδα τριών Γεωργιανών ηλικίας 35, 34 και 33 χρόνων επιτέθηκε σε τέσσερις ομοεθνείς τους και είχαν τραυματίσει βαριά έναν 24χρονο και ελαφρά τους άλλους τρεις. Στη διάρκεια της συμπλοκής, ένας 23χρονος από τους αμυνόμενους είχε τραυματίσει σοβαρά τον 35χρονο ομοεθνή τους, που και αυτός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, κανένας από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο δεν αποκαλύπτει την αιτία του. Γιατί προφανώς, είχε να κάνει με την λεία από παράνομες πράξεις…

Σε κάθε περίπτωση, να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!