Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Γιγαντώνονται τα κύματα λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα: Τα νησιά πνίγονται, η Βουλγαρία χτίζει φράχτη και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα


Γιγαντώνονται τα κύματα λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα: Τα νησιά πνίγονται, η Βουλγαρία χτίζει φράχτη και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφοραΤελείωσε η «παράσταση» κατά την οποία ο «σουλτάνος» Ερντογάν είχε μειώσει τις ροές των λαθρομεταναστών, προκειμένου να πείσει τους Ευρωπαίους να του δώσουν μερικά δισεκατομμύρια ευρώ και να του επιτρέψουν να στέλνει χωρίς έλεγχο τους πράκτορές του στην Ευρώπη.

76% αύξηση στις ροές των λαθρομεταναστών
Ασφυκτιούν τα ελληνικά νησία, αφού οι ροές των λαθρομεταναστών αυξάνονται ραγδαία.

Ολοένα και περισσότεροι φτάνουν καθημερινά στα νησιά του ανατολικού αιγαίου, ενώ ταυτοχρόνως οι ήδη διαμένοντες στα «κέντρα φιλοξενίας» έχουν ήδη αρχίσει να πραγματοποιούν επεισόδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι λαθρομετανάστες στα νησιά ξεπέρασαν τους 10.000.  Στην Χίο βρίσκονται 2.930 λαθρομετανάστες, ενώ καταγράφηκαν 35 νέες αφίξεις. Στην  Λέσβο  έφθασαν από χθες ακόμα 34 άτομα, ενώ στο νησί βρίσκονται συνολικά 4.129 λαθρομετανάστες. Στην Σάμο καταγράφηκαν 4 αφίξεις με τους λαθρομετανάστες να είναι 1.351. Στην Λέρο συνολικά βρίσκονται  673 λαθρομετανάστες, στην Κω 927 και στην Κάλυμνο 23, ενώ τις τελευταίες ώρες έφτασαν στο νησί ακόμη 17 λαθρομετανάστες.

Η Βουλγαρία χτίζει φράχτη - Απομονώνεται η Ελλάδα!
Δεν έφτανε το γεγονός ότι τα Σκόπια έχουν σηκώσει φράχτη, μη επιτρέποντας την διέλευση «προσφύγων», προκειμένου να υπάρχει μια κάποια αποσυμφόρηση της χώρας μας. Στις λεγόμενες χώρες του Βίσενγκαρντ εντάσσεται τώρα και η Βουλγαρία, η οποία ορθώνει στα σύνορά της με την Ελλάδα φράχτη μήκους 484 χιλιομέτρων.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον η χώρα μας είναι μόνη της στην αντιμετώπιση του ζητήματος. Όλες οι χώρες με τις οποίες συνορεύουμε έχουν κλείσει τα σύνορά τους, δείχνοντας σύνεση και προστατεύοντας τους λαούς τους. Τα μοναδικά κορόιδα που έχουν απομείνει στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες, που έχουν την δυστυχία να κυβερνώνται από την ανθελληνική νομεκλατούρα ΝΔ – Σύριζα – Ανέλ – Πασόκ – ΚΚΕ και το κακό συναπάντημα.

Η «αντίδραση» της κυβέρνησης
Εμπρός σε αυτό το «τσουνάμι» η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μείνει αμέτοχη. Διατηρεί την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και απλώς σχεδιάζει την μεταφορά των λαθρομεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, με απώτερο σκοπό βεβαίως ακόμα περισσότερα κονδύλια για τους κρατικοδίαιτους των ΜΚΟ και τους εργολάβους που θα κατασκευάσουν ακόμα περισσότερα Hot Spot.

Αυτό σε αντιδιαστολή με την κοινή λογική και την πρόσφατη εμπειρία από το τουρκικό πραξικόπημα, όπου αποδείχθη περίτρανα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να σφραγίσουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση. Θυμίζουμε ότι τότε φοβούμενοι ότι πραξικοπηματίες θα προσπαθήσουν να περάσουν με βάρκες το Αιγαίο, είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση που εν τέλει απέτρεψε αυτό το ενδεχόμενο.

Στο «Συντονιστικό»... κόλλησε η βελόνα
Μπορεί οι ροές των λαθρομεταναστών να αυξάνονται και τα σύνορα να είναι ασφυχτικά κλειστά από παντού, όμως το Συντονιστικό, στο οποίο προεδρεύει ο κατουρλής βουλευτής επιμένει ότι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ανέρχονται «μόλις» στους 57.000.

Το νούμερο αυτό το ακούμε εδώ και πολύ καιρό και είναι τουλάχιστον αποπροσανατολιστικό, κρύβοντας την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες που μένουν κοντά στα Hot Spot που... αυξάνονται και πληθύνονται.

Εξόχως ύποπτη είναι και η στάση της Νεάς Δημοκρατίας, η οποία επιλέγει την σιωπή εμπρός σε αυτή την πρωτοφανή παραπληροφόρηση. Προφανώς οι νεοδημοκράτες επειδή νομίζουν ότι συντόμως κυβερνήσουν φροντίσουν για την διατήρηση της παραπληροφόρησης που θα χρησιμοποιούν και οι ίδιοι στο μέλλον.

Σε έκτακτη ανάγκη ολόκληρη η Ελλάδα!
Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απομένει πολύ καιρός μέχρι τον Οκτώβριο που θα πέσουν οι θερμοκρασίες και συντόμως η «συμφωνία» μεταξύ Ε.Ε. και τουρκίας θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά.
Την επαύριο της κατάρρευσης θα γίνουμε πάλι κοινωνοί των εικόνων του περασμένου καλοκαιριού με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να κατακλύζουν αρχικώς τα νησιά και ακολούθως ολόκληρη τη χώρα.

Η Ελλάδα είναι πλέον όχι μόνο πολιτικά απομονωμένη, αλλά και συνοριακά με αποτέλεσμα όλες αυτές οι ορδές να παραμένουν για μακρύ χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, αν όχι... για πάντα. Αυτό είναι και το σχέδιο αποσταθεροποίησης που εκπόνησε η τουρκία και ο «σουλτάνος» και στην εφαρμογή του οποίου συμφωνούν οι πολιτικοί ταγοί της χώρας (συμπολιτευόμενοι και «αντιπολιτευόμενοι»), αλλά και οι «ευρωπαίοι εταίροι», που έτσι θα κάνουν ολόκληρη την Ελλάδα μία Ειδική Οικονομική Ζώνη, που θα παρέχει σκλάβους για τις νέες φάμπρικες, δηλαδή τα όσα θα ξεπουλήσουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Κώστας Αλεξανδράκης