Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Λαθρομετανάστης επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε Αστυνομικό μέσα στο hot spot της Νέας Καβάλας Κιλκίς


Λαθρομετανάστης επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε Αστυνομικό μέσα στο hot spot της Νέας Καβάλας ΚιλκίςΠρόθεση του αλλοδαπού ήταν να επιφέρει με το μαχαίρι τραύμα στο λαιμό, ευτυχώς ο Αστυνομικός τον απώθησε και τραυματίστηκε στο σαγόνι

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε την Κυριακή ένας αστυνομικός από έναν 24χρονο λαθρομετανάστη σε κέντρο φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα Κιλκίς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα έγιναν στην είσοδο του κέντρου φιλοξενίας την ώρα που πενήντα «πρόσφυγες» επέστρεφαν από τη Θεσσαλονίκη όπου είχαν υποβάλει αιτήματα ασύλου. Μια γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες, ο αστυνομικός κάλεσε σε βοήθεια τον γιατρό του κέντρου φιλοξενίας. Τότε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 24χρόνος έβγαλε ένα μικρό σουγιά από την τσέπη του και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον αστυνομικό.

Οι υπόλοιποι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κέντρο φιλοξενίας ακινητοποίησαν τον 24 χρόνο και μετέφεραν στο νοσοκομείο τον αστυνομικό όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί στο πηγούνι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψε στο σπίτι του.
cnn.gr


Ακολουθεί το σχόλιο του βουλευτή Κιλκίς της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Χατζησάββα.

Πόσα ευρώ χρηματοδότησης σε ΜΚΟ άραγε κοστολογούν οι αριστεροί απάτριδες και κεντρώοι Νεοδημοκράτες την ζωή ενός Έλληνα;
Ακόμα μια επίθεση σε ένστολο Έλληνα που φέρει το εθνόσημο, από Λαθρομετανάστη ο οποίος απολαμβάνει καταλύματος, τροφής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που λίγοι Έλληνες αναξιοπαθούντες απολαμβάνουν. Το χτύπημα το δέχτηκε άνδρας της αστυνομίας, αποσπασμένος σε στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στο Κιλκίς.

Το περιστατικό καταγράφηκε εκ του αποτελέσματος ως ελαφρύ με δυο ράμματα στο σαγόνι. Η δικογραφία όμως αναφέρει πρόθεση για βαριές σωματικές βλάβες μιας και η περιοχή στόχευσης ήταν από το στήθος μέχρι και το κεφάλι, δηλαδή σε υψηλού κινδύνου περιοχές όπως είναι οι πνεύμονες η καρδιά και η καρωτίδα.

Το μεγάλο ερώτημα που δημιουργείτε σε όλους είναι το εξής. Ο κανονισμός οπλοφορίας των σωμάτων ασφαλείας αναφέρει ξεκάθαρα ότι η χρήση όπλου θα πρέπει να είναι μετά απο απειλή κατά της ζωής του αστυνομικού και η απάντηση να είναι ανάλογη. Γιατί οι συνάδελφοι ή και ο ίδιος ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση με σουγιά με πρόθεση να του κόψουν τον λαιμό, δεν έκανε χρήση του όπλου του για ίση απάντηση μετά από προσπάθεια θανατηφόρου χτυπήματος;

Η απάντηση βέβαια είναι στο ότι καραδοκούν δεκάδες αλληλέγγυοι του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡ-CIA- δικηγορίσκοι της δεκάρας που θα κάνουν σημαία τους την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού που θα αμυνθεί και φυσικά δεκάδες Νεοδημοκράτες πολιτευτές και στελέχη που θα τον εντάξουν αμέσως στην μεγάλη οικογένεια των εγκληματιών συμμοριτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Λύστε τώρα τα χέρια της αστυνομίας, η προδοσία έχει αρχίσει να  απειλεί ζωές!