Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Εξιχνιάστηκε το φρικιαστικό έγκλημα στην Καλλιθέα- Η Βουλγάρα πρώην σύζυγος σκότωσε τον 63χρονο που βρέθηκε στον καταψύκτη

Εξιχνιάστηκε πλήρως το αποτρόπαιο έγκλημα στην Καλλιθέα που ήρθε στο φως τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τη σύλληψη 26χρονης Βουλγάρας.  

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Δράστες της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού του στην Καλλιθέα, είναι η 49χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγος του θύματος, η 26χρονη που συνελήφθη (ήταν ο μεσάζοντας, είχε φέρει σε επαφή την πρώην σύζυγο του θύματος με τον δράστη) και ένας 29χρονος υπήκοος Ρουμανίας.   

Και για τους τρεις εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθη η 26χρονη.   Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία είναι και ένας 32χρονος Βούλγαρος ήδη έγκλειστος των φυλακών Νιγρίτας.  

Το χρονικό
Ο 63χρονος και η 45χρονη γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία το 2003 κα αποφάσισαν να παντρευτούν και να ζήσουν στην Ελλάδα. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε στον κόσμο το αγοράκι τους, το οποίο βρίσκεται και αυτό στη Βουλγαρία μαζί με την μητέρα του.  
Ο γάμος δεν κράτησε πολύ, το ζευγάρι χώρισε και αποφάσισε να μείνει σε διαφορετικά σπίτια. Η Βουλγάρα με το παιδί έμεναν στο διαμέρισμα που βρέθηκε η σορός του 63χρονου, ενώ ο ναυτικός έμενε σε άλλο, ιδιόκτητο σπίτι, στην ίδια γειτονιά.  


Όμως εξακολουθούσαν να έχουν επαφές και ο ναυτικός την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι της για να βλέπει το παιδί του. Οι προστριβές και τα επεισόδια μεταξύ του ζευγαριού ήταν έντονα λόγω του παιδιού και δεν ήταν λίγες οι φορές που γείτονες τους άκουγαν να τσακώνονται άγρια και να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Μάλιστα λένε πως οι διαμάχες είχαν φθάσει μέχρι και τα δικαστήρια... 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 45χρονη Βουλγάρα έφυγε για τη χώρα της στις 7 Ιανουαρίου 2015. Δέκα ημέρες αργότερα, φίλοι του 63χρονου δήλωαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία καθώς δεν μπορούσαν να τον βρουν. Ενα χρόνο τώρα η Βουλγάρα δεν πλήρωνε ενοίκια και κοινόχρηστα για το σπίτι της στην Καλλιθέρα και έτσι κινήθηκαν χθες οι διαδικασίες με τον δικαστικό επιμελητή και ανακαλύφθηκε το μακάβριο θέαμα.  

Τα 230.000 ευρώ που έκαναν φτερά   
Ο 63χρονος ναυτικός που βρέθηκε νεκρός ήταν ιδιαίτερα ευκατάστατος, κατά το φιλικό του περιβάλλον. Είχε μια πενταώροφη πολυκατοικία στην οδό Αριστοτέλους στην Καλλιθέα εξ αδιαιρέτου και άλλα ακίνητα. Επίσης, ο πατέρας του ναυτικού είχε ανοίξει ένα λογαριασμό για τον εγγονό του στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί 230.000 ευρώ. Φίλος του ναυτικού μιλώντας σε εφημερίδα  ανέφερε ότι όταν ο φίλος του εξαφανίστηκε ο αδελφός του τους είχε πει ότι τα λεφτά αυτά είχαν κάνει φτερά.