Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τα αμείλικτα νούμερα του λαθρομεταναστευτικού: 1,19 εκατομμύρια “πρόσφυγες” ζητούν μετεγκατάσταση!

Επίσημα στοιχεία περί του δήθεν «προσφυγικού» ζητήματος από την Eurostat και τον ΟΗΕ είδαν το φως της δημοσιότητας.  

Το πρώτο που χρήζει της προσοχής κάποιου είναι ότι το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα αφορά - πάντα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - κατά 40% Σύριους, κατά 30% Σουδανούς, Αφγανούς και Κονγκολέζους και κατά άλλο ένα 30% απροσδιόριστης εθνικότητας «πρόσφυγες».

Συνεπώς, ακόμα και αν δεν συνυπολογίσουμε το δεδομένο ότι ακόμα και οι Σύριοι που έρχονται από την Τουρκία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ βάσει του ορισμού που δίνει το διεθνές δίκαιο στον πρόσφυγα, το ζήτημα αφορά το 40% μόνο των εισερχόμενων.

Το πραγματικά σημαντικό της υποθέσεως είναι ότι βάσει των επίσημων στοιχείων υπάρχουν 1 εκατομμύριο 190 χιλιάδες «πρόσφυγες» προς μετεγκατάσταση, δηλαδή για να τους πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση από τα κράτη - μέλη που αποτελούν πύλες εισόδου, δηλαδή από την Ελλάδα και την Ιταλία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 208 χιλιάδες έχουν μπει στην Ευρώπη, μέχρι στιγμής, φέτος. Εκ των οποίων το 75% μέσω Ελλάδος. Συνεπώς, μία πρόχειρη αναγωγή φέρνει το νούμερο των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα γύρω στις 800.000.

Καμμία σχέση, δηλαδή, με τα ψεύτικα νούμερα που δίνει στη δημοσιότητα το αρμόδιο Συντονιστικό της κυβέρνησης.

Προβλέπεται λύση, όμως, στο δράμα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες; Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - και πάλι - όχι. Υπάρχουν 1.190.000 «πρόσφυγες» για μετεγκατάσταση, οι οποίοι παραμένουν στα διάφορα "Hot Spot" που ολοένα και πληθαίνουν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση τον Σεπτέμβριο του 2015 συμφώνησε να πάρει 160.000 από αυτούς, αλλά μόλις 1.600 έχουν κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι, μέσα στους οποίους είναι και οι 12 ολόκληροι «πρόσφυγες» που πήρε μαζί του στο Βατικανό ο Πάπας.

1600 το χρόνο, δηλαδή η Ελλάδα θα έχει «αδειάσει» σε 743 χρόνια και κάτι ψιλά, αλλά μην φοβάστε... αντέξαμε 400 χρόνια τουρκοκρατίας, τα 743 χρόνια με τους λαθρομετανάστες θα μας τρομάξουν, όπως έλεγε και η Βουλευτής του Σύριζα; Άλλωστε τα πρώτα 200 χρόνια είναι τα δύσκολα.

Απαραίτητη σημείωση: στους παραπάνω ζοφερούς, πραγματικά, υπολογισμούς θεωρήθηκε ότι η τουρκία στα 743 αυτά χρόνια δεν θα στέλνει καραβιές με λαθρομετανάστες...