Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Λαθρομετανάστες απαγόρεψαν σε ασθενοφόρο με ασθενή να περάσει την Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας - ΒΙΝΤΕΟ


Λαθρομετανάστες απαγόρεψαν σε ασθενοφόρο με ασθενή να περάσει την Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας - ΒΙΝΤΕΟΗ είδηση που ακολουθεί, την οποία διαβάσαμε σε τοπικό μέσο των Τρικάλων, σίγουρα δεν θα μεταδοθεί από τα μεγάλα πανελλαδικά μέσα και τις φυλλάδες, που όλοι μαζί σε συνεργασία με το πολιτικό κατεστημένο «χτίζουν» το προφίλ των «κατατρεγμένων και φιλήσυχων προσφύγων».

Λαθρομετανάστες από το Hot Spot του Κουτσόχερου Λάρισας, έκλεισαν σήμερα την Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας, και δεν άφησαν ούτε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να περάσει από την κατάληψη του δρόμου.

Μιλώντας στο trikalazoom.gr o γιος του ασθενή, περιγράφει τι "Γολγοθά" πέρασε αυτός και ο πατέρας του, περιμένοντας μισή ώρα με το ασθενοφόρο για να περάσουν τελικά από τον παρακαμπτήριο δρόμο.

"Σήμερα το πρωί αποφασίστηκε διακομιδή του πατέρα μου και συνέχιση της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από το Νοσοκομείο Τρικάλων. Στις 10:30 περίπου στο ύψος της γέφυρας του Πηνειού( διασταύρωση για Τύρναβο) επί της Εθνικής οδού Τρικάλω -Λάρισας περιπολικό της τροχαίας σταμάτησε το ασθενοφόρο για να μας ενημερώσει ότι ο δρόμος είναι κλειστός λόγω διαμαρτυρίας των λαθρομεταναστών και προσφύγων.
Έπρεπε το ασθενοφόρο να πάρει άδεια από τους καταληψίες για να μεταφερθεί ο πατέρας μου στο νοσοκομείο. Κατόπιν συνεννοήσεως και με καθυστέρηση μισής περίπου ώρας φύγαμε από το σημείο με συνοδεία μηχανής αλλά και πάλι μέσω παράκαμψης. Και ρωτάω: Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν κι εμείς να είμαστε θεατές; Εμείς δεν είμαστε πολίτες; Η ζωή μας θα εξαρτάται από τις ορέξεις κάποιων ομάδων; Θα μπορούσα να γράφω για ώρες ... αλλά ας σταματήσω κάπου εδώ."