Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Le Figaro: Τσίπρας - Καμμένος συμφώνησαν να γίνει η Ελλάδα καταυλισμός λαθρομεταναστών με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια!


Le Figaro: Τσίπρας - Καμμένος συμφώνησαν να γίνει η Ελλάδα καταυλισμός λαθρομεταναστών με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια!Σήμερα θα ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής για το λεγόμενο προσφυγικό και ήδη έχουν αρχίσει τα «όργανα», ήτοι οι διαρροές στον ευρωπαϊκό τύπο περί του πιθανού αποτελέσματος της Συνόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σύνοδος αναμένεται να έχει αποτέλεσμα, αφού αυτή τη φορά δεν θα απουσιάζει η τουρκία. Παρόλα αυτά ακόμα και αυτό δεν θεωρείται βέβαιο, αφού έχει ήδη κανονιστεί η επόμενη σχετική σύνοδος στα μέσα του μηνός.

Μόλις χθες η αυστριακή εφημερίδα “Der Standard” σημείωνε ότι εντός της επομένης εβδομάδας θα κλείσει η «οδός των Δυτικών Βαλκανίων», υπονοώντας ότι θα επέλθει συμφωνία που θα σφραγίσει τα σύνορα των Σκοπίων.

Αυτό πρακτικά θα σημαίνει ότι η Ελλάδα θα καταστεί ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών, γεγονός που θα εντείνει το πρόβλημα τα επόμενα χρόνια που η κρίση στη Συρία θα συνεχίσει να μαίνεται προς τέρψιν των ιμπεριαλιστών του «δυτικού» κόσμου.

Το σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “Le Figaro” συνεχίζει και επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της “Der Standard”. Τονίζει και αυτό ότι θα κλείσει η «οδός των Δυτικών Βαλκανίων», πηγαίνοντας όμως την όλη σκέψη ένα βήμα παραπέρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ως προς το κλείσιμο των συνόρων έχει ήδη επέλθει συμφωνία των «28». Κοινώς, στο κλείσιμο των συνόρων και την μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο Hot Spot έχει συμφωνήσει και η συγκυβέρνηση του αριστερού μνημονίου!

Ως αντάλλαγμα η κυβέρνηση θα λάβει οικονομική βοήθεια, προφανώς για να μπουκώσει με ακόμα περισσότερο χρήμα τους «αλληλέγγυους» των ΜΚΟ και τους διορισμένους φίλους του κάθε στελέχους και βουλευτη του Σύριζα.