Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

ττττ

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε τι γίνεται και τι κάνουν μπροστά στα ματιά μας και εμείς δεν αντιδρούμε. Δείτε που έχουν φτιάξει τα στρατόπεδα λαθρομεταναστών. Δίπλα σε στρατόπεδα με οπλισμό.

Αν αυτό δεν είναι εθνικό έγκλημα τότε τι είναι;
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ !!!

Η κατάσταση πολιορκίας που έχει δημιουργηθεί στα νησιά του Αιγαίου, με ατελείωτα κύματα λαθρομεταναστών και προσφύγων, και οι θλιβερές εικόνες στην Ομόνοια, στην Αθήνα, των καραβανιών που καταφτάνουν συνεχώς από το Αιγαίο θέτουν το δραματικό ερώτημα:
Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Έχει νόημα η ακολουθούμενη πολιτική των ανοικτών συνόρων και της υποδοχής αντί της αποτροπής και της περιφρούρησης των ελληνικών συνόρων;


 

Ανεδαφική Oδηγία για το πολιτικό άσυλο
Με αφορμή την ευρωπαϊκή Οδηγία για το άσυλο, η Ελλάδα, που είναι ως εκ της θέσεώς της πύλη εισόδου για τη λαθρομετανάστευση από την Αφρική και την Ασία, έχει γίνει ουσιαστικά ανοχύρωτη χώρα. Το Λιμενικό Σώμα, αντί να περιφρουρεί τα θαλάσσια σύνορα, έχει μετατραπεί σε υπηρεσία υποδοχής και μεταφοράς των παράνομων μεταναστών μέσα στη χώρα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν συστηματικά πρόσφυγες.

Ενώ όμως η Ευρώπη επιβάλλει στην Ελλάδα, με την οδηγία αυτή, πολιτική ανοικτών συνόρων, ταυτοχρόνως διατηρεί σε ισχύ τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ και ΙΙΙ. Με τον Κανονισμό αυτό, οι λαθρομετανάστες θεωρούνται υπόθεση της Ελλάδας και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι προτάσεις για ίση κατανομή βαρών και υποδοχή αριθμού προσφύγων αντιστοίχου προς το μέγεθος και τον πληθυσμό της κάθε χώρας έχουν περιορισμένη ανταπόκριση. Γιατί όμως είναι πρόβλημα της Ελλάδας οι λαθρομετανάστες που γίνονται δεκτοί με επιταγή της ευρωπαϊκής Οδηγίας;

Ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, είχε συναντήσεις με τους περιφερειάρχες. Προφανώς, θέλει να προωθήσει τη δημιουργία «Κέντρων Υποδοχής» σε όλες τις Περιφέρειες για την αποκέντρωση των μεταναστών από την Αθήνα και τη διασπορά τους σε όλη τη χώρα με τη βοήθεια ευρωπαϊκών κονδυλίων. Εποικισμός, δηλαδή, της Ελλάδας από λαθρομετανάστες, με ευρωπαϊκή επιδότηση! Η πολιτική αυτή είναι ολέθρια για τη χώρα, όπως είναι ολέθρια και οποιαδήποτε πολιτική που στέλνει μηνύματα υποδοχής, εντάξεως και παροχής ιθαγένειας, ενώ η μαζική λαθρομετανάστευση συνεχίζεται και αναμένεται να ενταθεί κατά τους θερινούς μήνες.

Η Ελλάδα δεν έχει, δυστυχώς, άλλη επιλογή από την άμεση αναστολή της παράλογης ευρωπαϊκής Οδηγίας για το άσυλο και την αποκατάσταση του εθνικού ελέγχου στα σύνορά της. Θα πρέπει να προχωρήσει στην αναστολή της, επικαλούμενη λόγους εκτάκτων συνθηκών, που απορρέουν από τον τεράστιο αριθμό των προσερχομένων, και λόγους εθνικής ασφάλειας, που, προφανώς ουδόλως προσχηματικοί είναι.

Η αναστολή θα ισχύσει μέχρι την επανεξέταση της Οδηγίας κατά τρόπο ικανοποιητικό για την Ελλάδα και με την παροχή εγγυήσεως ότι το βάρος του προβλήματος και της πολιτικής αυτής θα κατανεμηθεί ισομερώς σε όλες τις χώρες – μέλη.

Σε διαφορετική περίπτωση, η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να εξετάσει εναλλακτικούς τρόπους βοήθειας προς τους πραγματικούς πρόσφυγες στις γειτονικές χώρες των πολεμικών εστιών. Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαλυθεί, σηκώνοντας το βάρος των παράπλευρων συνεπειών από πολέμους που προκαλούν και στηρίζουν άλλοι.

περιοδικό «Επίκαιρα», τεύχος 294


ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ; TA BΛΕΠΕΤΕ ;
Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ-ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ !!!!