Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Παρακρατικές συμμορίες κατέλαβαν το Πολυτεχνείο και το παρέδωσαν στους λαθρομετανάστες


Παρακρατικές συμμορίες κατέλαβαν το Πολυτεχνείο και το παρέδωσαν στους λαθρομετανάστες ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Αποθρασυμένες πλήρως οι διάφορες παρακρατικές συμμορίες των υποτιθέμενων “αντιεξουσιαστών” (οι οποίοι στην πραγματικότητα αποτελούν τις πιο φανατισμένες ομάδες κρούσης της εξουσίας) κάνουν ό,τι μπορούν για να αναδείξουν την ασχήμια της ανυπαρξίας που τους διακατέχει.

Ένα από τα πιο πρόσφατα δείγματα αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς αποτελεί και το γεγονός ότι το κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο της Αθήνας βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ υπό κατάληψη από αγνώστους, οι οποίοι εισέβαλαν σ' αυτό και το μετέτρεψαν σε “κέντρο φιλοξενίας” λαθρομεταναστών!  

Το γεγονός κατήγγειλε ο καθηγητής Γκαζέτας του ΕΜΠ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι οι καταληψίες είναι άσχετοι με τον χώρο του πανεπιστημίου και ότι εκδίωξαν και κρατούν έξω απ' αυτόν υπό την απειλή βίας την πανεπιστημιακή κοινότητα!

Γύρω στους 70 λαθρομετανάστες μένουν καταχρηστικά στον χώρο αυτόν. Το συγκεκριμένο κτίριο Γκίνη έχει “πλούσιο παρελθόν” γύρω από συνελεύσεις παρακρατικών-παρακμιακών κύκλων, οι οποίες φιλοξενούν τόσο ανθελληνικές όσο και παράνομες (στα πλαίσια της προπαρασκευής εγκληματικών δράσεων “αντιφασιστικού” χαρακτήρα) εκδηλώσεις.

Θα μπορούσαν οι αργόσχολοι αυτοί παρακρατικοί, αφού κόπτονται τόσο πολύ για την “αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες”, να τους φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια. Είναι, όμως, τόσο θρασύδειλοι και υποκριτές που ούτε σ' αυτόν τον τομέα δεν μπορούν να φανούν συνεπείς απέναντι στα λεγόμενά τους.

Και έτσι, ένας ακόμη πανεπιστημιακός χώρος θα γίνει έρμαιο στις διαθέσεις, για μια ακόμη φορά, των παρακρατικών κύκλων, οι οποίοι με την βία εισάγουν μέσα σ' αυτόν όποιους και όσους θέλουν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ