Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Βούλγαρου που βρέθηκε τεμαχισμένος σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο. Ζευγάρι ομοεθνών του οι δράστες.

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 41χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, η σορός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη, την 10-2-2016 εντός εταιρείας ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στον Ασπρόπυργο.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 45χρονος άνδρας και μία 43χρονη γυναίκα. Κίνητρο της πράξης τους φέρονται οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 45χρονος με το θύμα του.

Από την ενδελεχή έρευνα και εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι η 43χρονη διέμενε μαζί με το θύμα σε οικία στη Νέα Χαλκηδόνα. Το βράδυ της 9-2-2016 το θύμα επέστρεψε στην οικία του μαζί με τον 45χρονο ομοεθνή του, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Εκεί ο 45χρονος επιτέθηκε στο θύμα, τον κτύπησε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Στη συνέχεια τον τοποθέτησε σε σακούλες τις οποίες απέρριψε σε κάδους απορριμμάτων σε μικρή απόσταση από το σπίτι. Μετά την ολοκλήρωση των πράξεών τους οι δύο δράστες από κοινού, καθάρισαν το διαμέρισμα, έβαψαν τους τοίχους και πέταξαν έπιπλα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη αίματος που υπήρχαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του για να απολογηθούν.