Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Άγρια επεισόδια από λαθρομετανάστες στην Ειδομένη - Τραυματίστηκαν αστυνομικοί


Άγρια επεισόδια από λαθρομετανάστες στην Ειδομένη - Τραυματίστηκαν αστυνομικοίΣύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της διεύθυνσης Κιλκίς μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσκομείο

Νέα σοβαρά επεισόδια λαμβάνουν χώρα στην Ειδομένη, όπου η κατάσταση παραμένει σταθερά έκρυθμη. Στην προκειμένη περίπτωση άνδρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να ανοίξουν τη σιδηροδρομική γραμμή την οποία είχαν κλείσει οι λαθρομετανάστες με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση...

Ολόκληρο το κράτος βρίσκεται όμηρος των λαθρομεταναστών και της εθνοκτόνας πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, την οποία προστάζουν από κοινού Σύριζα - ΝΔ και λοιπά κόμματα του «αντισυνταγματικού τόξου».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ένα μέλος ΜΚΟ έπεσε στο έδαφος, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να την προσάγουν και την έβαλαν μέσα σε ένα τζιπ της αστυνομίας.

Η κίνηση αυτή εξαγρίωσε τους λαθρομετανάστες οι οποίοι πέταξαν πέτρες, έσπασαν το παρμπρίζ, και απελευθέρωσαν τη γυναίκα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αστυνομικοί της διεύθυνσης Κιλκίς να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι τώρα δεν υπήρξε ιερή αγανάκτηση των ΜΜΕ για τον βανδαλισμό και την απελευθέρωση κρατουμένου. Θα σταθούμε όμως στο γεγονός της συνεργασίας μεταξύ ΜΚΟ και λαθρομεταναστών, που ενέχει υψηλό κίνδυνο για την ίδια μας την Πατρίδα, αφού οι ΜΚΟ καλούν τους λαθρομετανάστες σε εξεγέρσεις, οι οποίες εν τέλει θα έχουν πολύ δυσάρεστες συνέπειες για την Ελλάδα και τους Έλληνες.