Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ που προκαλούν ΤΡΟΜΟ – Δεν είναι Λίβανος ούτε Συρία αλλά η Ελλάδα του 2016! Έτσι την κατάντησαν τα λαμογια και οι προδότες.

Αυτα που προειδοποιουσαν καποιοι εδω και χρονια - και τα μμε τους βαφτιζαν ακραιους και φαντασιοπληκτους.. τωρα συμβαινουν με ταχυστο ρυθμο.

skines

Τρόμο προκαλούν οι… εκτάσεις που καταλαμβάνουν οι καταυλισμοί των προσφύγων και λαθρομεταναστών σε όλη την επικράτεια της Χώρας …Χωρίς η Ελλάδα να είναι σε εμπόλεμη Κατάσταση τουλάχιστον όχι ακόμα ασύμφωνα με δηλώσεις και τις απειλές του ΥΠΕΞ των Σκοπίων !

7_big 8_big

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επιθεώρησε  τους Καταυλισμούς που έστησαν τα παλληκάρια της 71ης Ταξιαρχίας ο ΠΟΝΤΟΣ της καλύτερης Αερομεταφερόμενης Δύναμης που έχουμε  και φωτογραφήθηκε με παιδιά ! (Μόνο που ο Καμμένος  είναι ΥΕΘΑ και όχι Πρόνοιας και Περίθαλψης )

Ο Υπουργός της Άμυνας μίλησε στο  προσωπικό που ξημεροβραδιάζεται να στήνει Σκηνές  και Καταυλισμούς ,τουαλέτες και ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα τους ζητήσουν ακόμη …Μόνο τα Όρια αρχίζουν να εξαντλούνται και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για το ηθικό μας !

3_big 5_big
veteranos.gr