Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

O Μουζάλας ομολογεί ότι εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα!


Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: ο Μουζάλας ομολογεί ότι εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα!Τα μισόλογα και οι αοριστολογίες του πρόσφατου παρελθόντος αφήνουν τη θέση τους στη σκληρή πραγματικότητα: ο εποικισμός της Πατρίδας μας από την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών προαναγγέλθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα!

Το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος που προ ολίγων μηνών δήλωνε με έμφαση πως το 80% όσων εισέβαλαν παρανόμως στην Ελλάδα ήταν πρόσφυγες και μόλις το 20% παράνομοι μετανάστες, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί πως πλέον η αναλογία ανέρχεται σε 50-50!

Παραδοχή η οποία βεβαίως και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, απλώς την προσεγγίζει. Διότι η πραγματικότητα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν ανενόχλητα στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες!

Σε ένα παραλήρημα γραφικού -πλην απολύτως αντεθνικού- διεθνιστικού καθωσπρεπισμού, ο Γ. Μουζάλας διαβεβαίωσε τα διεθνή (ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά) αφεντικά πως ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα «είναι διαχειρίσιμος», δίνοντας επί της ουσίας σήμα για συνέχιση των παράνομων εισροών στη χώρα μας.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει και συμβουλές προς τους επίδοξους λαθροεισβολείς, επισημαίνοντας πως οι μετανάστες έχουν τρεις επιλογές: να ζητήσουν άσυλο, να ζητήσουν επαναπατρισμό και τέλος να υπάρξει αναγκαστικός επαναπατρισμός, ο οποίος όμως συναντά μεγάλα εμπόδια εξαιτίας της άρνησης τρίτων χωρών να δεχτούν πίσω τους υπηκόους τους!

Το κερασάκι στην τούρτα των δηλώσεων Μουζάλα, υπήρξε ο ισχυρισμός πως «η φυσική ροή των πραγμάτων είναι να εγκλωβιστεί ένας διαχειρίσιμος αριθμός προσφύγων στην Ελλάδα της τάξης των μερικών δεκάδων χιλιάδων»!

Πρόκειται βεβαίως για ένα τεράστιο ψέμα αντίστοιχο της δήλωσης που διαψεύστηκε στην πορεία για το 80-20 της αναλογίας προσφύγων και παράνομων μεταναστών.
Καθίσταται σαφές και αναπόφευκτο, ο ίδιος υπουργός σε λίγους μήνες από σήμερα να προχωρήσει σε διορθωτική δήλωση η οποία θα θέλει όχι μερικές δεκάδες χιλιάδες αλλά μερικά εκατομμύρια να έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα!  

Το βάρος φυσικά αυτού του υποτίθεται ασυναίσθητου λάθους, δεν θα πέσει στις πλάτες του Μουζάλα αλλά στον Ελληνικό Λαό και στο μέλλον των παιδιών μας!