Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Η χώρα στο έλεος των αλλοδαπών κακοποιών/συμμοριών

astynomia9


Ανυπεράσπιστη χώρα θυμίζει η Ελλάδα με δεκάδες συμμορίες αλλοδαπών, να εισβάλλουν σε σπίτια, ναληστεύουν, βασανίζουν και ενίοτε δολοφονούν τους ενοίκους τους.

Από την αρχή του χρόνου έχουν καταγραφεί περισσότερες από 13.000 κλοπές σε σπίτια (6.600 το πρώτο εξάμηνο) και 600 ληστείες (299 το πρώτο εξάμηνο). Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο καθημερινά μόνο στην Αττική έχουμε 35 διαρρήξεις σε σπίτια και 2 ληστείες σε διαμερίσματα, νεκρούς, τραυματίες και λεία εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Οι συμμορίες Γεωργιανών αλωνίζουν πρακτικά όλη τη χώρα. Η χώρα έχει παραδοθεί στο σκληρό έγκλημα από τον Καύκασο. Παρόλα αυτά κανένας έλεγχος στις εισόδους γεωργιανών στη χώρα. Έρχονται ανεμπόδιστε ως «πρόσφυγες» ή «παράτυποι μετανάστες» και μένουν. Πλήρης η διάλυση στα σύνορα.

Βασικά Αλβανοί, σαρώνουν με βαρύ οπλισμό ολόκληρη την μεθόριο
Την 1 Δεκεμβρίου μια ηλικιωμένη και ο 44χρονος ανιψιός της θα δολοφονηθούν και στη συνέχεια να καούν από άγνωστους δράστες.

Στις 23 Δεκεμβρίου ακόμη ένας ηλικιωμένος βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του στην Άνδρο. Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο, ενώ ο δράστης ή οι δράστες τον είχαν στραγγαλίσει με μια ζώνη, η οποία ήταν περασμένη στο λαιμό του, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να τον κάψουν.
Στις 18 Δεκεμβρίου συμμορία Gεωργιανών με τη μέθοδο της οικιακής βοηθού αποτελούμενη από δύο άντρες και μια γυναίκα λήστεψαν 50χρονη στο σπίτι της στην Βούλα και αρπάζοντας 200.000 ευρώ.

Το βράδυ των Χριστουγέννων ένας 54χρονος και η 39χρονη σύντροφός του έπεσαν θύματα ληστείας από τρεις ενόπλους στο σπίτι τους στην περιοχή των Δουνεϊκων επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.
Στην Εκάλη ιδιοκτήτης γνωστών εκπαιδευτηρίων έπεσε θύμα ληστείας από ένοπλους εισβολείς στην κατοικία του μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των παιδιών του.

Το βράδυ των Χριστουγέννων στην Παιανία άγνωστοί ένοπλοι λήστεψαν οικογένεια και καλεσμένους στις 4 το πρωί την ώρα που έφευγαν από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ληστείες που καταγράφηκαν μέσα στο μήνα.

Και όλα αυτά παρά την εξάρθρωση δύο επικίνδυνων συμμοριών Γεωργιανών και Αλβανών κακοποιών. Η πρώτη έγινε στις 11 Δεκεμβρίου με τη σύλληψη 10 Γεωργιανών έμπαιναν σε σπίτια και δεν δίσταζαν να βασανίζουν τα θύματά τους για να αποσπάσουν μετρητά και κοσμήματα και η δεύτερη λίγες ημέρες αργότερα με την σύλληψη 7 αλβανών ενώ αναζητούνται ακόμη 16 άτομα της ίδιας εθνικότητας.