Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΠΑΡΕΑΣ... ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Οι μισοί από τους 2.250 λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν χθες με τα 45 λεωφορεία από την Ειδομένη ουσιαστικά δεν μπήκαν ποτέ στο Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο... Σύμφωνα με τα στοιχεία μόνο οι 1.300 διανυκτέρευσαν στο Φάληρο, οι άλλοι βγήκαν απ' τα λεωφορεία και σκόρπισαν στα στενά με άγνωστη κατεύθυνση...!!

Επισήμως το υπουργείο λέει ότι από τους 1.300 (;) ένα ποσοστό περίπου 30% εγκατέλειψε το κλειστό του Φαλήρου. Άλλοι 400 δηλαδή έφυγαν μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες απ' την επιχείρηση της Ειδομένης.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικές οι εικόνες του newsit.gr με τους μετανάστες να παίρνουν στο ώμο τα λίγα υπάρχοντά τους και να φεύγουμε το τραμ από το Φάληρο με κατεύθυνση την Αθήνα.

Τα νούμερα είναι απλά. Απ' την επιχείρηση της Αστυνομίας στην Ειδομένη ως τώρα έχουν “εξαφανιστεί” περίπου 1.350 λαθρομετανάστες. 

Δηλαδή η κυβέρνηση αφού καθυστέρησε να δώσει λύση στην Ειδομένη επί 3 εβδομάδες, αφού έκανε μια... κουκουλωμένη επιχείρηση με ΜΑΤ και στη συνέχεια μετέφερε τους μετανάστες στην Αθήνα... κατάφερε να χάσει τους μισούς μέσα σε ένα βράδυ.

Καθώς οι άνθρωποι γίνονται “καπνός” μόνο μεταφορικά ουσιαστικά η κυβέρνηση πήρε τους λαθρομετανάστες απ' την Ειδομένη και τους “εξαφάνισε” στην Αθήνα... επί της ουσίας “κουκούλωσε” το πρόβλημα.

Άλλωστε στην Αθήνα μόλις σήμερα κατέφθασαν με τα καράβια άλλοι 4.500 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά. Δεν θα κάνουν τη διαφορά οι μετανάστες που μεταφέρθηκαν απ' την Ειδομένη... Αντιθέτως θα “ενσωματωθούν” στο πλήθος και θα χαθούν. Έτσι θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να λέει ότι έδωσε λύση στην Ειδομένη...

Το πρόβλημα που δημιουργείται στην Αθήνα είναι άλλο κεφάλαιο...
Βέβαια υπάρχει και μια ακόμη λεπτομέρεια. Ο υπουργός είπε ότι η λύση του Φαλήρου είναι προσωρινή. Οι άνθρωποι που έχουν βρει εκεί καταφύγιο θα πρέπει να απομακρυνθούν μετά τις 17 του μήνα. Ο κ. Μουζάλας όμως δεν είχε μια απάντηση να δώσει στο ερώτημα που θα πάνε