Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αλβανός διαρρήκτης είχε βοηθό το γιό του!

Τον ίδιο του το γιο είχε ως βοηθό στις διαρρήξεις ένας 48χρονος Αλβανός και, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, «χτυπούσαν» σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. 

Όμως, έκανε το λάθος να αφήσει το αυτοκίνητό του έξω από ένα σπίτι που διέρρηξε και συνελήφθη όταν πήγε να το παραλάβει!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δέχθηκαν την καταγγελία μιας 35χρονης γυναίκας ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι της και είχαν κλέψει διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα, ένα tablet και τέσσερα κινητά. Όταν πήγαν για επιτόπια έρευνα, είδαν τον 48χρονο τη στιγμή που πήγε να παραλάβει το Ι.Χ. αυτοκίνητό του που είχε σταθμεύσει απ’ έξω και τον συνέλαβαν, καθώς ήδη είχαν συγκεντρώσει στοιχεία που οδηγούσαν στην ταυτοποίησή του!

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρήξει το σπίτι μαζί με τον 23χρονο γιο του και έναν συνεργό τους τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου ερευνώνται. Μάλιστα, τα ξημερώματα της Τρίτης είχαν εισβάλει και στο σπίτι ενός 60χρονου και είχαν αρπάξει διάφορα χρυσαφικά άγνωστης αξίας.Μετά από τις έρευνες, ο 23χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκίδας, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν δύο από τα κλεμμένα κινητά.

Ο νεαρός αλλοδαπός που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και ο 48χρονος πατέρας του, του οποίου το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη των διαρρήξεων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις και για να ταυτοποιηθεί ο συνεργός τους.