Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Λάρισα: 47χρονος Αλβανός έσερνε με τρέιλερ πίσω του τα κλοπιμαία!

 Ύποπτη φάνηκε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος η εικόνα ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που έσερνε πίσω του ένα τρέιλερ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα και το σταμάτησαν για να το ελέγξουν.

Έτσι έφτασαν στην εξιχνίαση τεσσάρων κλοπών που είχαν γίνει τους τελευταίους πέντε μήνες.   Στο τρέιλερ που ήταν συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 47χρονος Αλβανός, υπήρχαν ένα εξάρτημα αντλίας ύδατος και ένα μοτέρ τα οποία διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από το αντλιοστάσιο ενός 66χρονου κι έτσι συνελήφθη αμέσως. 

Στην προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι από τις 25 Ιουνίου είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές, σε ένα ξυλουργείο και δύο σπίτια από τα οποία είχε αρπάξει ηλεκτρικά μηχανήματα, διάφορα εξαρτήματα, ακόμη και... διακοσμητικά.  

Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του 47χρονου αλλοδαπού και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ το αυτοκίνητο και το τρέιλερ κατασχέθηκαν, μαζί με πολλά διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες.