Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Εξαρθρώθηκε η πιο βίαιη συμμορία της Αθήνας – Οι αδίστακτοι Γεωργιανοί είχαν ρημάξει 200(;) σπίτια

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια από τις μεγαλύτερες και πιο επικίνδυνες συμμορίες ληστών που δρούσε στην Αττική.

Μία από τις πιο βίαιες και επικίνδυνες συμμορίες ληστών στην Αττική εξάρθρωσε η Αστυνομία με τη σύλληψη τουλάχιστον δέκα Γεωργιανών, οι οποίοι έμπαιναν σε σπίτια και δεν δίσταζαν να βασανίσουν τα θύματά τους για να αποσπάσουν μετρητά και κοσμήματα.

H συγκεκριμένη συμμορία βρίσκεται πίσω από περίπου 200 ληστείες και διαρρήξεις στην Αττική. Στο στόχαστρό της, μεταξύ άλλων, είχαν μπει πολυτελή σπίτια στα νότια προάστια, στα οποία συνήθως έμπαιναν όταν οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Όταν εισέβαλλαν στα σπίτια και έρχονταν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ενοίκους δεν δίσταζαν να τους ξυλοφορτώσουν για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Η συμμορία, της οποίας τα μέλη ήταν Γεωργιανοί, είχε διάρθρωση στα πρότυπα της ιταλικής μαφίας και υπολογίζεται ότι είχε κάνει πάνω από 200 διαρρήξεις και ληστείες. Μάλιστα, το καλοκαίρι, είχε κάνει και την διάρρηξη στο σπίτι του τότε υπηρεσιακού υπουργού Οικονομίας, Νίκου Χριστοδουλάκη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Αστυνομία έκανε έφοδο στην προσωρινή οικία – έπαυλη του αρχηγού της σπείρας, ο οποίος έκανε πολυτελή ζωή ξοδεύοντας αφειδώς λεφτά για τη διασκέδασή του. Το σπίτι στο οποίο ζούσε είναι υπερπολυτελές και του παρείχε όλες τις ανέσεις.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για τον Γεωργιανό αρχινονό είναι πως πρόκειται για έναν ηλικιωμένο ανάπηρο, ο οποίος μάλιστα είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι!

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με την οποία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.