Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Επιδημία βιασμών στην Πατρίδα μας: Οι Ελληνίδες τα συνήθη θύματα στα γκέτο των λαθρομεταναστών


Επιδημία βιασμών στην Πατρίδα μας: Οι Ελληνίδες τα συνήθη θύματα στα γκέτο των λαθρομεταναστώνΒιασμοί και σεξουαλικές επιθέσεις είναι τα χαρακτηριστικά των μουσουλμανικών γκέτο στις πόλεις της Ευρώπης.

Οι βιασμοί στην Ελλάδα από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ήδη είναι στην ημερησία διάταξη και το επόμενο διάστημα μετά βεβαιότητας θα εξελιχθούν σε επιδημία.

Αποτελεί πραγματικότητα ότι οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά ότι μεγάλο ποσοστό από τους άνδρες λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν άνευ περιορισμού στην χώρα μας είναι επίδοξοι βιαστές. Παρ' όλα αυτά επιτρέπουν σε αυτούς τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν στις γειτονιές μας, με κίνδυνο ανά πάσα στιγμή οι γυναίκες και τα κορίτσια μας να υποστούν σεξουαλικές επιθέσεις.

Η πλειοψηφία των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην χώρα μας προέρχονται από χώρες όπως το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές, την Σομαλία, το Σουδάν και άλλες περιοχές όπου οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως σεξουαλικά σκεύη. Αυτό είναι αναμφισβήτητο γεγονός και αποτελεί μια κανονικότητα σε αυτές τις μουσουλμανικές χώρες, μια κανονικότητα που υποστηρίζεται και βασίζεται στον ισλαμικό νόμο (Σαρία). Οι μουσουλμάνοι αυτών των χωρών πιστεύουν ότι οι γυναίκες που δεν καλύπτουν το σώμα τους από την κορφή έως τα νύχια με μπούρκα και τσαντόρ παρακαλούν για τον βιασμό τους.

Τι διαφορετικό λοιπόν περιμένουμε από αυτούς τους δήθεν κατατρεγμένους ότι θα πράξουν στην χώρα μας; Οι λαθρομετανάστες όταν εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους μπορεί να αφήνουν πολλά πράγματα πίσω τους, όχι όμως τα πιστεύω και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Αυτοί που κυβερνούν την χώρα μας επιτρέπουν να κυκλοφορεί στις γειτονιές και στις πόλεις μας ο μουσουλμανικός μισογυνισμός, επιτρέπουν να κυκλοφορούν οι πολυπολιτισμικοί βιαστές. Δυστυχώς η πατρίδα μας κυριαρχείται από πολιτικούς και κόμματα που περιφρονούν τις αξίες της φυλής μας, που περιφρονούν την ιστορία και την πολιτισμική μας κληρονομιά. Η πατρίδα μας κυριαρχείται από προδότες πολιτικάντηδες που θέλουν να θέσουν ένα τέλος στις αξίες του Ελληνικού Έθνους δια μέσου των ανοιχτών συνόρων.

Την Ελλάδα σήμερα την κυβερνά ένα τσούρμο από αμόρφωτους και ποτισμένους με άρρωστες ιδεοληψίες που αναρριχήθηκαν στην εξουσία με την βοήθεια του Ομπάμα, της Μέρκελ και σιωνιστικών παραμάγαζων. Αυτοί που κυβερνούν και εφαρμόζουν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων δεν είναι παρά νεροκουβαλητές των Αμερικανοσιωνιστών, οι οποίοι επιζητούν την καταστροφή των Εθνών της Ευρώπης.