Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ! Η ανθελληνική κυβέρνηση εγκαθιστά 20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ! Η ανθελληνική κυβέρνηση εγκαθιστά 20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΔύο πόλεις λαθρομεταναστών αποφασίστηκε να δημιουργηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της ευρείας συσκέψεως στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κάθε μία από αυτές τις πόλεις θα φιλοξενήσει δέκα χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σημείωμα της κυβέρνησης για τη συγκεκριμένη σύσκεψη σύσκεψη:
«Τα πέντε, αυτά, νησιά -πιθανόν να προστεθεί και η Κάλυμνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα- έχουν επιλεγεί για να αποτελέσουν τους τόπους όπου θα αναπτυχθούν τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης [Hot Spots], τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της καταγραφής, εξακρίβωσης εθνικότητας και παραπομπής στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Παράλληλα θα δημιουργούν δύο κέντρα προσφύγων και μεταναστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη [θα φιλοξενούν από 10.000 άτομα) τα οποία και θα δέχονται τους «ταυτοποιημένους» πρόσφυγες. Η δημιουργία και λειτουργία αυτών των κέντρων είναι αναγκαία για να λειτουργήσει ο μηχανισμός της εσωτερικής μετεγκατάστασης [relocation] στην Ευρώπη, η πιλοτική εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε στις 04.11.2015 με την μετεγκατάσταση από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο 30 προσφύγων

Δηλαδή, θα δημιουργηθούν 5 (πιθανόν και έξι) “Hot Spots” σε νησιά, για να δέχονται χιλιάδες λαθρομετανάστες. Παράλληλα θα δημιουργηθούν οι προαναφερθείσες δύο πόλεις λαθρομεταναστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και όλα αυτά για να λειτουργήσει ο μηχανισμός που έστειλε 30 (!) ολόκληρους λαθρομετανάστες στο Λουξεμβούργο.

Και για όσους νομίζουν ότι αυτή η ζοφερή προοπτική με δύο πόλεις λαθρομεταναστών μέσα στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας είναι το συνολικό αντίτιμο που θα πληρώσει η χώρα, ας το ξανασκεφτούν. Τόσο η κυβέρνηση παραδέχεται ότι η κρίση θα συνεχιστεί στο μέλλον, όσο και ο ΟΗΕ προβλέπει ότι το επόμενο τετράμηνο θα μας... προτιμήσουν 600.000 λαθρομετανάστες.

Στο μέλλον, λοιπόν, θα δημιουργηθούν και άλλες πόλεις λαθρομεταναστών σε όλα τα αστικά κέντρα και τα νησιά. Και όταν η Ελλάδα θα έχει πνιγεί από τους λαθρομετανάστες, μπορεί το Λουξεμβούργο να δεχτεί... άλλους 30!