Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα για λαθρομετανάστευση: Η Ελλάδα θα γίνει ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών!


Προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα για λαθρομετανάστευση: Η Ελλάδα θα γίνει ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών!Μπορεί οι προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρας να ήταν ελλειπείς και αόριστες όσον αφορά τα οικονομικά και ανύπαρκτες όσον αφορά τα εθνικά θέματα, όμως στο θέμα της λαθρομετανάστευσης ο πρωθυπουργός ήταν σαφέστατος.

Η πολιτική της κυρά Τασίας, που έφερε σε απελπισία τους Έλληνες, θα συνεχιστεί κανονικότατα.

Συγκεκριμένα είπε: "Απέναντι στη λογική των φρουρίων και των φραχτών, απέναντι στη λογική που θέλει να μετατρέψει τα ευρωπαϊκά σύνορα σε πεδίο μάχης, εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποδείξουμε ότι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η φιλοξενία δεν είναι ουτοπίες αλλά μπορούν να γίνουν πολιτική πράξη"

Κοινώς, αυτό που λέει ο Τσίπρας προς τους Έλληνες είναι να το βουλώσουν και να αποδεχτούν το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες θα έρθουν στη χώρα μας. Και μάλιστα όχι μόνο θα πρέπει να δεχτούν οι Έλληνες τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, αλλά θα πρέπει να δείξουν και αλληλεγγύη. Αντί να δώσει ο Τσίπρας το σπίτι του, ζητάει από τους Έλληνες να δείξουν αλληλεγγύη.

Όσον αφορά την ανθρωπιά, δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, αφού τα παιδάκια θαλασσοπνίγονται από την δράση των δουλεμπορικών κυκλωμάτων, με το οποία συνεργάζονται (σύμφωνα με καταγγελία του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και νυν προέδρου της Βουλής, Βούτση) οι έμμισθοι, κρατικοδίαιτοι «αλληλέγγυοι» των ΜΚΟ. Οπότε ας μην πουλάει ανθρωπισμό ο άνθρωπος που χρηματοδοτεί και διευκολύνει τα κυκλώματα που διακινούν ανθρώπους καθώς και τους εγχώριους συνεργάτες τους.

Ο Τσίπρας με τον Μουζάλα και την κυρά Τασία, σχεδιάζουν να κάνουν την Ελλάδα έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών. Αυτό πρώτον δεν θα συντελέσει στην άμβλυνση και τον περιορισμό του προβλήματος, αφού στα τουρκικά παράλια περιμένουν εκατομμύρια, αλλά και υποβαθμίζει τις γειτονιές που θα γίνουν καταυλισμοί.