Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ-Η Αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ κόβει τα οικογενειακά επιδόματα των Ελλήνων και δίνει επιδότηση ενοικίου στους λαθρομετανάστες!!!

Μιλάμε για παράνοια!


Η κυβέρνηση κατ’ εντολή των δανειστών είναι έτοιμη να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία των Ελλήνων για οφειλές μερικών χιλιάδων ευρώ, αλλά, από την άλλη, δέχεται τους χιλιάδες λαθρομετανάστες στο έδαφος της με την προκλητική μάλιστα “συνοδεία” της επιδότησης ενοικίου..!

Δηλαδή, οι (λαθρο)μετανάστες θα μένουν σε δημόσια κτίρια ή ολυμπιακά ακίνητα που έχουν πληρώσει οι Έλληνες και οι Έλληνες θα κοιμούνται στα παγκάκια.

Δηλαδή θα τους πληρώνει το κράτος, με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης το ρεύμα, το φαγητό και όποια άλλη βασική ανάγκη έχουν, τη στιγμή που χιλιάδες Έλληνες πολίτες ετοιμάζουν τα μαγκάλια και τις ξυλόσομπες για να ζεσταθούν τον κρύο χειμώνα που αναμένεται.

Οι δανειστές θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε “κέντρο λαθρομεταναστών” και ταυτόχρονα να ξεκάνουν τους πολίτες αυτής της χώρας. Κι αν η κυβέρνηση δεν έχει, έστω, λάβει κάποια ανταλλάγματα τότε πρόκειται για ένα ολίσθημα άκρως επικίνδυνο για τη χώρα και το λαό της.