Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΥΟ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΣΤΙΣ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ...

«Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος», λέει η παμπάλαια αστυνομική θεωρία και αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά σωστή στην περίπτωση ενός εξαιρετικά επικίνδυνου Βούλγαρου κακοποιού, που επέστρεψε στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, όπου είχε δολοφονήσει με άγριο τρόπο δυο ηλικιωμένες γυναίκες για να τις ληστέψει πριν από δυόμισι χρόνια!

Ο 29χρονος αλλοδαπός πίστευε, φαίνεται, ότι τα εγκλήματά του δεν είχαν εξιχνιαστεί. Έκανε λάθος, όμως, γιατί οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας και του τμήματος Αταλάντης τον είχαν ταυτοποιήσει από τις 23 Ιουλίου 2013 ως δράστη των δύο ανθρωποκτονιών που είχαν γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου του ίδιου έτους. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συρροή και, μόλις έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή, συνελήφθη.

Το πρώτο έγκλημα είχε αποκαλυφθεί στις 24 Φεβρουαρίου του 2013, όταν τα παιδιά μιας 77χρονης γυναίκας τη βρήκαν νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Τραγάνα. Η άτυχη ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο διάδρομο, δεμένη με υφασμάτινη ζώνη στα χέρια και με καλώδιο στα πόδια, ενώ στο πρόσωπό της είχε τοποθετηθεί ένα μαντήλι και στο στόμα της ένα χαρτί τα οποία είχαν προκαλέσει το θάνατό της από ασφυξία! Τα δωμάτια ήταν αναστατωμένα, αλλά δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και ως τώρα δεν έχει εξακριβωθεί αν και τι είχε κλαπεί.

Λίγες ημέρες αργότερα, την 1η Μαρτίου του 2013, ένας κάτοικος του Μώλου Φθιώτιδας είχε βρει νεκρή μέσα στο σπίτι της μια 78χρονη γειτόνισσά του. Η γριούλα ήταν πεσμένη στο κρεβάτι της, δεμένη πισθάγκωνα με ένα κομμάτι υφάσματος και φιμωμένη με ύφασμα. Η ιατροδικαστική εξέταση είχε δείξει ότι ο θάνατος της επήλθε εξ αιτίας βαριάς κάκωσης κρανίου από χτυπήματα που είχε δεχθεί! Και σε αυτό το σπίτι, τα δωμάτια ήταν άνω- κάτω αλλά δεν εξακριβώθηκε τι είχε κλέψει ο δολοφόνος που είχε παραβιάσει ένα παράθυρο για να μπει.

Από την διερεύνηση των στοιχείων που βρέθηκαν στους τόπους των δυο εγκλημάτων, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του αδίστακτου νεαρού Βούλγαρου που μετά τις ανθρωποκτονίες είχε αποπειραθεί να τρυπώσει σε ένα σπίτι στις Λιβανάτες για να ληστέψει έναν ακόμη ηλικιωμένο και, ίσως, να τον σκοτώσει και αυτόν! Όμως, εκείνος τον άκουσε να ανεβαίνει στο μπαλκόνι και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια ματαιώνοντας την εισβολή.