Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Άγρια συμπλοκή λαθρομεταναστών με αστυνομικούς στο λιμάνι της Μυτιλήνης - Συνεχή επεισόδια και σκληρή ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα πριν από λίγη ώρα στο Λιμάνι της Μυτιλήνης μεταξύ λαθρομεταναστών και αστυνομικών δυνάμεων. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίτερα, καθώς οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που περίμεναν να καταγραφούν έβλεπαν πως υπήρχαν μόνο τρεις άντρες του λιμενικού για να τους εξυπηρετήσουν.

Κάποια στιγμή άρχισαν τα σπρωξίματα και οι μετανάστες ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους. Άντρες της αστυνομίας και του λιμενικού, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξεπερνούσαν τα 10 άτομα, επενέβησαν και τότε οι λαθρομετανάστες συγκρούστηκαν μαζί τους.



Με μία σκληρή ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης Σωτήρης Ζαμτράκης, δίνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την εικόνα του λιμανιού της Μυτιλήνης το οποίο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τελεί υπό πλήρη κατάληψη, καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον για το επιβατικό κοινό και ζητά να κηρυχθεί ο Νομός Λέσβου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».


Διαβάστε την ανακοίνωση – καταπέλτη του κ. Ζαμτράκη.

epistoli-zamtraki
Πηγή:lesvosnews.gr